Άλλο επίπεδο με Παλάνκα και Σίλντεφελντ

Κάποιος που δεν θέλει να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του, αναγνωρίζει ότι η μέχρι τώρα κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι δεν στέλνει τον Ανορθωσιατή στους εφτά ουρανούς, πλην βεβαίως της επένδυσης σε Κυπριακά ταλέντα. Από εκεί και πέρα τα ονόματα που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, έχουν τα δικά τους συν και πλην, ωστόσο αν βάλουμε στην εξίσωση και το οικονομικό κομμάτι, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν μπορούν και οι δεκαπέντε ξένοι της ομάδας να είναι από το πάνω ράφι.

Επιπλέον, το χρονικό σημείο των πρώτων ανακοινώσεων, ήταν σημείο στο οποίο δεν αναμένονται μεγάλα ονόματα διότι πολύ απλά κάθε ποδοσφαιριστής εξαντλεί όλα τα περιθώρια που έχει για να κάνει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Μπαίνοντας πλέον μέσα στον Ιούλιο, η Ανόρθωση αρχίζει να ανεβάζει το χέρι στο ράφι, μιας και οι Παλάνκα και Σίλντεφελντ αποτελούν παίκτες κλάσης.

Ο πρώτος έχει παραστάσεις από Πριμέρα Ντιβιζιόν και είναι σε μια ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, ενώ ο δεύτερος έχει βιογραφικό που σπάνια βρίσκεις στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Βέβαια τόσο για τον Ισπανό, όσο και για τον Κροάτη, κρατάμε μια πισινή μέχρι να τους δούμε με το φοίνικα στο στήθος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ