Στο στόχαστρο ο Ματθαίου

Στο κυνήγι απόκτησης του Νικόλα Ματθαίου έχει μπει η ομάδα μας.

Ο 19χρόνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρει και τον ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα μας να εκδηλώνει την έντονη επιθυμία της για απόκτηση του.

Ο Ματθαίου είναι 19 ετών, αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και φέτος είχε αναδειχθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 19.

Ποιος είναι ο Ματθαίου (από inpaok.com)

Ποιος είναι όμως ο Νίκολας Ματθαίου, που φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ; Το INPAOK σας παρουσιάζει τον νεαρό Κύπριο.

Γεννημένος στις 7 Μαΐου του 1998 στην Λεμεσό της Κύπρου, ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες του Απόλλων Λεμεσού, ενώ το 2014 έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον απέκτησαν από την συνεργαζόμενη κυπριακή ακαδημία.

Ο Νικόλας Ματθαίου είναι ήδη 1,82μ. Είναι μέσος, συγκεκριμένα εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά του γηπέδου. Εντυπωσιάζει με την σωματοδομή του, όσο και με τις διαφαινόμενες πολύ καλές προδιαγραφές του.

Από την Κ17 και τον χαμένο τελικό του πρωταθλήματος το 2015, βρέθηκε υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20 του Δικεφάλου, ενώ και πάλι υπό την καθοδήγηση του Σέρβου προπονητή πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ