Μια ματιά στο ρόστερ και στις επόμενες κινήσεις…

Με το ημερολόγιο να δείχνει 18 του Ιούνη και στην ουσία να μας απομένουν δύο βδομάδες μέχρι και την επίσημη έναρξη των προπονήσεων της ομάδας μας, καταγράφουμε κάτω τα δεδομένα για το ρόστερ και τις κινήσεις που θα γίνουν.

Τερματοφύλακας

Η ομάδα μας αναζητεί τερματοφύλακα. Ο Κόπριβετς ανήκει στο παρελθόν και ο Γιώργος Παπαδόπουλος λογίζεται για αναπληρωματικός, όπως επίσης και νεαρός Δημητρίου που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι μία από τις θέσεις, που ο Ρόνι Λέβι θέλει να πετύχει διάνα και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Ακραίοι αμυντικοί

Οι βασικές επιλογές έχουν κλειδώσει. Ο Κβέσιτς αριστερά και ο Μπανταλόφσκι δεξιά, θα αποτελούν τις βασικές επιλογές στα άκρα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μπορούν να δώσουν λύσεις και σε άλλες θέσεις. Για τις εναλλακτικές πιθανώς να γίνει κίνηση για ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα, ωστόσο λύση για το δεξί άκρο είναι ο Νικολάου, μπορεί να αγωνιστεί και ο Σιβού, ενώ υπάρχει και η περίπτωση Μιντίκη στην οποία η ομάδα μας καραδοκεί.

Κεντρικοί αμυντικοί

Ήδη έχουν αποσταλεί προς τα έξω δύο προτάσεις προς Ισπανούς κεντρικούς αμυντικούς. Ο Ερέρο που είναι στην ομάδα είναι εκτός πλάνων και ψάχνει ομάδα. Θεωρείται βέβαιο πως θα αποκτηθούν δύο βασικοί αμυντικοί. Λύσεις εδώ μπορούν να δώσουν οι έμπειροι Ζοάο Βίκτορ και Σιβού, όπως επίσης και οι νεαροί και φέρελπις Κορρέα και Αρτυματάς.

Μεσαία γραμμή

Η παραμονή του Ζοάο Βίκτορ σε συνδυασμό και με την παραμονή του Σιβού  είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Μαζί τους και ο Γιώργος Οικονομίδης, ενώ μετέωρος είναι ο Νίκολα Μίτροβιτς. Σκοπός να αποκτηθεί ακόμη ένας μέσος, που θα δώσει ποιότητα και βάθος στην ομάδα, ενώ στην περίπτωση που εν τέλει αποχωρήσει ο Μίτροβιτς  θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές. Στον δημιουργικό τομέα, δεσπόζει ο Ρούμπεν Ράγιος με τον Ισπανό να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην ομάδα. Από το κυπριακό στοιχείο, πέρα του προαναφερθέντα Οικονομίδη, είναι και οι Χατζηπασχάλης και Αριστοτέλους.

Επιθετική γραμμή

Από την περσινή ομάδα, παραμένουν οι Αντρέ Άλβες και Καλό. Αποκτήθηκε και ο Σισσοκό, ο οποίος θα δώσει λύσεις στα άκρα με την ταχύτητα του. Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας εξτρέμ και ένας κεντρικός επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Άλβες. Από εκεί και πέρα στη μία θέση που υπολείπεται για να συμπληρωθούν οι 15 από κοινοτικούς, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα δίνει λύση σε περισσότερο από μία θέσεις. Εδώ υπάρχουν και οι νεαροί Φύτος Κυριάκου και ο Μιχάλης Ιωάννου, με τον πρώτο εάν είναι υγιής να θεωρείται βέβαιο πως θα πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Λέβι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ