Αρέσει και στην Ένωση ο Μποντούροφ;

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportdog.gr επικαλείται πληροφορίες από την Βουλγαρία πως η AEK Αθηνών τσεκάρει τους αμυντικούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ γίνεται αναφορά οτι στους ανθρώπους της Ένωσης άρεσε ιδιαίτερα ο Μποντούροφ… το όνομα του οποίου συνδέθηκε με ενδιαφέρον της Ανόρθωσης όπως ανεφέρεται.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα

Στην Σόφια βρέθηκε άνθρωπος της ΑΕΚ και παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βουλγαρικής αθλητικής εφημερίδας Ματς.

Στο ρεπορτάζ της -που μάλιστα ήταν στην πρώτη σελίδα- ο βούλγαρος δημοσιογράφος ανέφερε ότι σκοπός του σκάουτερ της ΑΕΚ ήταν να δει ζωντανά τους αμυντικούς της βουλγαρικής ομάδας, Αντόν Νεντιάλκοφ και Μπόζινταρ Τσορμπατζίισκι.

Όμως από το δημοσίευμα προκύπτει ότι στον άνθρωπο της Ένωσης άρεσαν και άλλοι δύο αμυντικοί της ομάδας, ο Νικολάι Μποντούροφ και ο Αλεξάντερ Ντουλγκέροφ, χωρίς όμως να είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κάποιου, ή κάποιων από τους συγκεκριμένους αμυντικούς.

Για κάποιους από αυτούς τους παίκτες ο δημοσιογράφος γράφει ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον η Τραμπζοσπόρ για τον Τζορμπατζίισκι και η Ανόρθωση για τον Μποντούροφ, ενώ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κρασιμίρ Μπαλάκοφ πρότεινε τον Νεντιάλκοφ στην Στουτγάρδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ