Αλλάζει εξ’ ολοκλήρου την δεύτερη χειρότερη άμυνα

Κακά τα ψέματα, η Ανόρθωση της περιόδου 2016-2017 ειδικά πίσω στην άμυνα είχε τα χάλια της. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα μας είχε την δεύτερη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες της 6αδας κάτι που της στοίχισε αρκετούς βαθμούς…

Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο, με τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου, να μην βρίσκεται κανένας από τους περσινούς αμυντικούς στο αρχικό σχήμα. Αυτό γιατί, Αγκιλάρ, Καλδερόν, Γκάμπριελ και Κόπριβετς πρέπει να θεωρούνται παρελθόν.

Από εκεί και πέρα, Ερέρο και Σάντος δεσμεύονται με συμβόλαιο… με τον πρώτο να παραμένει καλό όνομα στην Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας και ομάδες της κατηγορίας να σκέφτονται την περίπτωση του. Για τον Σάντος… αν βρεθεί ομάδα που να τον θέλει η Ανόρθωση θα ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησης του.

Ο Γιαννούλης που αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ως γνωστό κινείται για την απόκτησή του ο Ατρόμητος – και πάλι ως δανεικός – άρα ενδεχομένως και ο ΠΑΟΚ να τον θέλει στην Ελλάδα για να τον παρακολουθεί από κοντά.

Η περίπτωση του Σιβού είναι ιδιαίτερη. Ότι καλύτερο υπήρξε φέτος στην ομάδα… ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, δεξιός αμυντικός και στο κέντρο. Μάλλον για εκεί τον υπολογίζει ο Λέβι που τον έριχνε στην άμυνα αναγκαστικά για να σουλουπώνει τις αδυναμίες.

Βάσει των πιο πάνω δεδομένων η πιθανότητα η Ανόρθωση να είναι ολοκληρωτικά αλλαγμένη στην άμυνα την επόμενη περίοδο είναι σχεδόν βέβαιη.

Ήδη διοίκηση και προπονητής κινήθηκαν από κοινού για τερματοφύλακα (Χαρούς), δεξιό αμυντικό (Μανόλεφ – Mπανταλόφσκι), κεντρικό αμυντικό (Μποντούροφ) ενώ και άλλες περιπτώσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές στην άμυνα εξετάζονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ