Αινιγματικός ο Σιβού για το μέλλον του (τι δήλωσε)

Από την πατρίδα του, με τον ίδιο να εγκαινιάζει στη γενέτειρα του φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομα του, ο Αμπτουλάχι Σιβού μίλησε χθες Δευτέρα, για τη χρονιά του στην Ανόρθωση αλλά και τον ίδιο και το μέλλον του, για το οποίο όμως ήταν ιδιαίτερα αινιγματικός.

Αρχικά για το πως ήταν η χρονιά που πέρασε στην Κύπρο, ο Σιβού απάντησε:

Ήταν μία σκληρή χρονιά για εμάς και το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι ανταγωνιστικό. Ο κόσμος πιστεύει πως το πρωτάθλημα είναι εύκολο να παίξεις, ωστόσο οφείλοω να πω πως είναι από τα πιο σκληρά στην Ευρώπη. Τα παιχνίδια είναι παρά πολλά. Θέλαμε να τερματίσουμε ψηλά και να πάρουμε θέση για την Ευρώ όμως είχαμε κακές στιγμές μέσα στη χρονιά, φθάσαμε και κοντά στον τελικό κυπέλλου. Η εμπειρία μου στην Κύπρο με έκανε καλύτεορ ποδοσφαιριστή. Το γεγονός πως ο προπονητής μου του αρέσει να παίζει είτε στο κέντρο είτε ως δεξιός οπισθοφύλακας βελτίωσε το παιχνίδι μου

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το γκολ που σημείωσε με τον Ερμή με το ανάποδο ψαλιδάκι

Ο Σιβού εξέφρασε την χαρά του για το βραβείο ενώ τόνισε πως όποτε παίζει στη μεσαία γραμμή, προωθεί τον εαυτό του σε θέσεις ούτως ώστε να μπορεί να σκοράρει.

Τέλος στην καυτή ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, ο Νιγηριανός ήταν ιδιαίτερα αινιγματικός δηλώνοντας: 

Οι διακοπές σύντομα τελειώνουν. Ανυπομονώ για μία καλύτερη χρονιά. Επιθυμώ να κρατήσω την επόμενη μου κίνηση μυστική για τώρα μιας και υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη. Δεν θα ήταν επαγγελματικό να αρχίσω να μιλώ για την επόμενη μου ποδοσφαιρική απόφαση ενόσω ο εκπρόσωπος μου και η ομάδα μου συζητούν διάφορες επιλογές. Ας περιμένουμε και να δούμε τις θα μας φέρουν οι επόμενες εβδομάδες και θα επικοινωνήσω για οποιαδήποτε νέα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ