Θέλει Γιαννούλη

Την περίπτωση του αριστερού ακραίου αμυντικού Δημήτρη Γιαννούλη εξετάζει ο Ατρόμητος Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής ως γνωστό ανήκει στον ΠΑΟΚ ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα μας η οποία εξετάζει και αυτή το ενδεχόμενο να ζητήσει τον επαναδανεισμό του από τον Δικέφαλο του Βορρά. Το γεγονός της αύξησης του ορίου ηλικίας κατά ένα χρόνο για τους ποδοσφαιριστές του Καταλόγου Β΄ έβαλε σε σκέψεις το προπονητικό τιμ της «Μεγάλης Κυρίας» που σκέφτεται την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιαννούλη, για ένα ακόμη χρόνο.

Βέβαια σε όλη αυτή την ιστορία παίζει πρώτιστα ρόλο η επιθυμία του ΠΑΟΚ  ο οποίος κατέχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στην σελίδα atromitistas.gr

«Ένα από τα ονόματα που εξετάζει την ομάδα του Περιστερίου για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο 21χρονος αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και κατά τα φαινόμενα θα παραμείνει εκτός πλάνων. Το τελευταίο εξάμηνο μάλιστα είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ανόρθωση (8 συμμετοχές). Ο Ατρόμητος παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι πιθανό να κάνει κίνηση, εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια που τον θέλουν να μην κερδίζει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την ερχόμενη σεζόν. Στο Περιστέρι θέλουν έναν αριστερό μπακ για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Κατράνη και πρέπει να αναφέρουμε ότι εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι στον Ατρόμητο έχει θητεύσει με επιτυχία ο αδερφός του, ο Κώστας Γιαννούλης (114 συμμετοχές). Οι εμφανίσεις του νυν μπακ του Αστέρα Τρίπολης με τους «κυανόλευκους» είχαν φέρει και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2014. Το ποδοσφαιρικό στυλ του Δημήτρη μοιάζει με αυτό του Κώστα και σήμα κατατεθέν αμφότερων είναι οι προωθήσεις, η ταχύτητα και η συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι. Ο κατά 8 χρόνια νεότερος Γιαννούλης διαθέτει και πολύ καλή τεχνική.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, που τον είχε αποκτήσει από τον Βατανιακό τον Γενάρη του 2014. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στον Πιερικό της Β’ Εθνικής και το 2015-16 στην Βέροια, με την οποία κατέγραψε 26 ματς στη Σούπερ Λίγκα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ