Πρόταση στον Ariel Harush;

Πρόταση για την απόκτηση του Ariel Harush που αγωνιζόταν στην Χάποελ Τελ Αβίβ επικαλούνται Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ο Harush είναι 29 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Είναι Ισραηλινός, κατέχει όμως Ισπανικό διαβατήριο. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε για μία χρονιά με τη Μακάμπι Νετάνια και πέντε χρόνια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Το συμβόλαιο του με την Χάποελ έχει λήξει και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, ο Harush αρέσει στον Ρόνι Λέβι, ο οποίος επιθυμεί την ένταξη του στην ομάδα μας. Ο Harush σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν βιάζεται να δώσει απάντηση στον Ρόνι Λέβι, μιας και όντας κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου θα ψάξει να βρει προτάσεις από το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, ο Ρόνι Λέβι συνεργάστηκε δύο φορές μαζί του. Αρχικά ήταν την περίοδο 2010-11 στην Μπεϊτάρ, αλλά και το 2015 όταν ο Ισραηλινός κόουτς ήταν στο τιμόνι τις Μακάμπι Νετάνια.

Για την ώρα δεν έγινε κατορθωτό να εξακριβώσουμε εάν το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή αν αποτελεί ακόμη ένα τέχνασμα από μάνατζερ που θέλουν να ανεβάσουν την τιμή της πραμάτειας τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ