«Κάποιοι δημοσιογράφοι, φερέφωνα, λαμόγια…»

Σε ανάρτηση με πολλά υπονοούμενα και αρκετούς παραλήπτες προχώρησε ο γνωστός οπαδός της Ανόρθωσης – και φωτογράφος της ομάδας, Παναγιώτης Κωνσταντίνου μέσα από την σελίδα που διατηρεί στο facebook.

Ο Παναγιώτης προφανώς θα αναφέρεται στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες γύρω από την συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας με τον Ρόνι Λέβι, και όχι μόνο…

Διαβάστε το μήνυμα του…

Φίλε Ανορθωσιάτη.
«Η φράση “ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ” φοβίζει αρκετούς. Η σκέψη και μόνο ότι η Ανόρθωσις θα συνεχίσει την ένδοξη Ιστορία της προκαλεί τρόμο και εφιάλτες στα Λαμόγια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο προσπαθούν απεγνωσμένα να κτυπήσουν την ομάδα μας καταφεύγοντας σε ελεεινές μεθόδους.

Τα διάφορα φερέφωνα των δήθεν ΜΜΕ (υπάρχουν δημοσιογράφοι και σελίδες οι οποίοι ΣΕΒΟΝΤΑΙ την Ανόρθωση και είναι ΚΥΡΙΟΙ) ξεκίνησαν ένα λυσσαλέο αγώνα να πλήξουν την ομάδα μας μέσω ψευδών και ανυπόστατων δημοσιευμάτων για να σπείρουν την διχόνοια στους κόλπους της ομάδας διχάζοντας μας. Η αιτία είναι προφανής ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ, η ομάδα μας ξεκίνησε να χτίζετε σε γερά θεμέλια για να μεγαλουργήσει και πάλι κυριαρχώντας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να ξεφτιλίσει κατεστημένα στην Κύπρο είναι η Ανόρθωση και αυτό δεν μας το συγχωρέσαν ΠΟΤΕ. Η προπαγάνδα και ο υποχθόνιος πόλεμος είναι άνευ προηγουμένου για να μας αποτελειώσουν αλλά η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Ανορθωσιάτη εμπιστέψου την επίσημη Ανόρθωση

Κλείσε τα αυτιά στα φερέφωνα και στους δωσίλογους που προσπαθούν να μας διχάσουν με ψέματα.

Στάσου ΔΙΠΛΑ στην ομάδα ΣΤΗΡΙΞΕ την ομάδα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ την ομάδα
Η ομάδα σε χρειάζεται

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ( ΑΝΟΡΘΩΣΗ ) ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ