Γλίτωσε την ΑΕΛ και ρωτούσε για την Ανόρθωση

Την δική του συμβολή είχε ο Αντρέ Πάους ώστε η ομάδα της Λάρισας να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ και της επόμενης περιόδου.

Ο Ολλανδός τεχνικός που ανέλαβε την Θεσσαλική ομάδα στα 4 τελευταία παιχνίδια συνέβαλε στην παραμονή της ομάδας αν και στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟ (30/04) έχασε με 2-0. Η ΑΕΛ τερμάτισε στην 14η θέση με 28 βαθμούς όσους και ο Αστέρας Τρίπολης. Στην Football league της περιόδου 2017-2018 έπεσαν Λεβαδιακός και η Βέροια του Κάλβο.

Αυτό που συνδέει την Ανόρθωση την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το γεγονός πως στα πηγαδάκια μετά τη λήξη της διάσκεψης του αγώνα, δημοσιογράφος της rockngoal.com.gr μετέφερε στον Πάους το “μεγάλο ευχαριστώ” των οπαδών της Ανόρθωσης για την εδώ παρουσία του, με τον ίδιο να στέλνει χαιρετισμούς σε όλο το οικοδόμημα και να ρωτάει για την πορεία της ομάδας μας.

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Ολλανδός τεχνικός στην τελευταία συνέντευξη τύπου ήταν ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για τον σχεδιασμό της Λάρισας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Η «Βασίλισσα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει τον χρόνο σύμμαχο, και επιθυμεί για την χρονιά 2017-2018, να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα είναι άκρως ανταγωνιστικό, διότι εκ των πραγμάτων η υπόθεση παραμονή θα είναι πιο δύσκολη, αφού υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες στην Football League.

Έπειτα από τις τοποθετήσεις για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0), ο φιλόδοξος τεχνικός δέχτηκε με χαμόγελο όσα του μεταφέρθηκαν για μία πρώην ομάδα του. Συγκεκριμένα, η κουβέντα πήγε στην Ανόρθωση Αμμοχώστου… Ένας εκ των απεσταλμένων του rockngoal.com.gr, ήθελε να ενημερώσει τον Πάους για μερικά λεγόμενα Κυπρίων που τον έχουν συναντήσει ή παρακολουθήσει, τα οποία «άκουσε» όταν ρώτησε για εκείνον, την στιγμή που γνωστοποιήθηκε ο ερχομός του στην πόλη της Θεσσαλίας.

Του μεταφέρθηκε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τους φιλάθλους για το «έργο» που έδειξε στην Ανόρθωση, αλλά κυρίως για το ήθος του, όταν φόρεσε την φόρμα της και κάθισε στην άκρη του πάγκου.

Όταν τα «φώτα» ήταν ανοικτά, απλώς ψέλλισε ένα «thanks» με ένα πλατύ «χαμόγελο», ωστόσο, όταν όλα τελείωσαν συνάντησε τον δημοσιογράφο, και του ζήτησε να μεταφέρει τα χαιρετίσματα σε όλους τους ανθρώπους της Κυπριακής ομάδας, από διοίκηση έως τους φιλάθλους, αλλά και στην ολιγόλεπτη κουβέντα, ρώτησε για την κατάσταση που επικρατεί στον προσφυγικό σύλλογο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ