«Γιατί αυτοί είμαστε, γιατί η Ανόρθωσις αυτό μας έχει διδάξει…»

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να συγχαρεί όλους τους συντελεστές του τμήματος φούτσαλ που τίμησαν επάξια την φανέλα του Συλλόγου και έκαναν περήφανο τον κάθε Ανορθωσιάτη. Από τον πρόεδρο του τμήματος κ.Παπαλλή, τους συνεργάτες του στο Δ.Σ, τον προπονητή, τους φουτσαλιστές μέχρι και τον τελευταίο που συνέβαλε για να φτάσει το τμήμα σ´ αυτήν την τεράστια επιτυχία, αξίζουν τα συγχαρητήρια μας.

Όπως οι ίδιοι δήλωσαν πολλάκις, αυτό το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης. Ένας κόσμος διψασμένος να βλέπει την Ανόρθωση να πρωταγωνιστεί. Το έχουμε πει αρκετές φορές αλλά όλοι πλέον το γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνο λόγια. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για μας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Η Ανόρθωσις για μας είναι όσα δεν μπορούν να φανταστούν οι απέναντι. Η Ανόρθωσις είναι ο τρόπος ζωής μας και το ιδανικό για να πεθάνουμε. “Και λύπες και χαρές απ´το μυαλό μου δεν θα σβήσω”, λέει ένα από τα συνθήματα μας. Γιατί αυτοί είμαστε, γιατί η Ανόρθωσις αυτό μας έχει διδάξει.

Ελπίζουμε σύντομα να πανηγυρίζουμε και να “αλητεύουμε” στην στοιχειωμένη πόλη, στην Αμμόχωστο μας. Μια πόλη που αρκετοί από μας δεν γνωρίσαμε αλλά την έχουμε καημό, να ολοκληρώσουμε τα όνειρα των παππούδων μας που την ήθελαν πρώτη, καλύτερη, Ελληνική και Γαλανόλευκη.

Υ.Γ. Μεγάλο Σεβασμό στην αλανιάρα “Γιαγιά”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ