Φλερτάρει Κόπριβετς ο Πάους!

Στο στόχαστρο του Αντρέ Πάους για την ΑΕΛ έχει μπει ο Σλοβένος τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Γιαν Κόπριβετς.

Ο Ολλανδός τεχνικός που ανέλαβε το χρίσμα να κτίσει μια δυνατή Λάρισα βρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το Σάββατο όπου αγωνίζονταν Ανόρθωση και ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ελλάδα, πέραν του Κόπριβετς ο Αντρέ Πάους ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή της Ρόντα Νέστωρα Μυτίδη ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας.

Θυμίζουμε πως η Ανόρθωση διατηρεί δικαίωμα σε περίπτωση που θελήσει να κρατήσει τον Σλοβένο διεθνή τερματοφύλακα μέχρι και το τέλος του τρέχοντος μηνός. Σε διαφορετική περίπτωση ο Κόπριβετς έχει δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο του σταθμό και η ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκ είναι μια πολύ καλή πρόκληση.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Δεδομένη είναι για την ΑΕΛ η προσθήκη ενός πορτιέρο και πλέον στο προσκήνιο φαίνεται πως υπάρχει το όνομα του Γιαν Κόπριβετς. Πρόκειται για τον Σλοβένο γκολκίπερ της Ανόρθωσης, ο οποίος αναμένεται να φύγει από την «Κυρία» μετά από δύο χρόνια εκεί παρουσίας. Ο Αντρέ Πάους που το Σάββατο είδε την αναμέτρησή της με την ΑΕΚ Λάρνακας από κοντά, ξέρει πολύ καλά τον 28χρονο κίπερ από την κοινή τους παρουσία στην ομάδα του νησιού, όπου υπάρχουν πολλά σενάρια πως βρίσκεται στην «βυσσινί» λίστα λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησής του. Ο διεθνής τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κάλιαρι, ενώ πριν βρεθεί στην Κύπρο υπερασπίστηκε μεταξύ άλλων την εστία των Ουντινέζε, Μπάρι και Περούτζια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ