Έμφαση στο βάθος

Εν μέσω προπονητικής αβεβαιότητας παρόλο που διαψεύσθηκε από επίσημα χείλη η Ανόρθωση στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σίγουρα, από το υφιστάμενο ρόστερ κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν όμως θα θεωρηθεί λανθασμένη κίνηση η απλή αντικατάστασή τους, ποσοτικά. Πέραν των μεταγραφών αντικατάστασης θα πρέπει να ρθουν και μεταγραφές που θα προσδώσουν βάθος στο ρόστερ.

Από την άλλη, αυτό κοντράρεται με τα οικονομικά δεδομένα της «Μεγάλης Κυρίας» που θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα φετινά… όμως με προσεκτικές κινήσεις και λίγο τύχη μπορεί να επιτευχθεί το θεμιτό αποτέλεσμα φθάνει να εντοπιστούν οι δίοδοι για τέτοιους παίκτες, είτε με μορφή δανεισμού είτε από αυτούς που το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου τους θα το πληρώνει η ομάδα τους.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως από τον πρώτο κιόλας γύρο του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα μας έδινε παιχνίδια με ΑΕΛ και Απόλλωνα στο «Τσίρειο» έχοντας στον πάγκο τον Κολούνγκα και τους νεαρούς από την Β΄ομάδα, την ώρα δε που οι αντίπαλοι είχαν 10 ποδοσφαιριστές και μάλιστα πρώτης διαλογής στις επιλογές τους.

Δυστυχώς όπως είναι η δομή του πρωταθλήματος με τα πολλά παιχνίδια, τις κάρτες και τους τραυματισμούς που είναι μέρος του παιχνιδιού, η επιλογή του «μικρού» ρόστερ είναι επιλογή που κάποτε θα στοιχίσει στην ομάδα και προφανώς και στους στόχου της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ