«Ελπίζω να βγω αληθινός…»

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας, να πάει στη φιέστα της Πέμπτης στο Κίτιον στις 19:00, απευθύνει με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ο πρόεδρος Ανδρέας Παπαλλής. Η ομάδα μας για να είναι βιώσιμη, χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της, με τον ίδιο να δηλώνει αισιόδοξος πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα είναι το βράδυ της Πέμπτης στο Κίτιον, σε μία Ανορθωσιάτικη βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Πρόεδρε φιέστα την Πέμπτη στις 19:00 στο Κίτιον, τι να περιμένει ο κόσμος;

«Έφτασε η ώρα να χαρούμε αυτό το Τρόπαιο με τον κόσμο μας. Ομάδα και κόσμος γίνονται ένα και πανηγυρίζουν για την Ανόρθωση, για την Αμμόχωστο. Στην Φιέστα θα λάβουν μέρος σχεδόν όλα τα αγωνιστικά Τμήματα της ομάδας μας! Ποδόσφαιρο, Πετόσφαιρα και Φούτσαλ μαζί με ομάδα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ θα αγωνιστούν στο παρκέ σε ένα μίνι τουρνουά με Διαιτητές έκπληξη! Θα υπάρχουν επίσης διαγωνισμοί, face painting για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας. Θα είναι μία οικογενειακή βραδιά για όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο!»

Η χρόνια έκλεισε πετυχημένα, παρά το γεγονός πως ουδέποτε δηλώθηκε πως στόχος ήταν το πρωτάθλημα, η ομάδα μας τα κατάφερε και το πήρε πανάξια, ένα σχόλιο για τη χρονιά;

«Με την μείωση του προϋπολογισμού την φετινή χρονιά βάλαμε ως στόχο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Στην πορεία είδαμε ότι η ομάδα είχε τα εχέγγυα να κυνηγήσει το Πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό υπήρξε ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου! Βρισκόμαστε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς με ονειρικό όμως τέλος! Κερδίσαμε το Πρωτάθλημα πανάξια με το πάθος και την θέληση των παικτών μας!»

Τα οικονομικά του τμήματος σε ποια κατάσταση είναι;

«Φέτος υπήρξε μείωση του προϋπολογισμού λόγο της δημιουργίας ομάδας U-21 ( Η οποία σημειώστε ότι κατέκτησε και αυτή το Πρωτάθλημα) αλλά επίσης και λόγο της γενικότερης δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Η βιωσιμότητα του Τμήματος είναι πρωταρχικός στόχος και γι’αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Δεν πρόκειται να κρυφτούμε πίσω απο την επιτυχία! Οικονομικά το Τμήμα θέλει ενίσχυση και ένας απο τους λόγους που διοργανώνουμε την Φιέστα είναι για οικονομική ενίσχυση του Τμήματος! Με την βοήθεια του κόσμου μας να κλείσουμε την φετινή χρονιά και να επικεντρωθούμε στις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και στην νέα χρονιά. Αυτή η ομάδα αξίζει την βοήθεια όλου του κόσμου της Ανόρθωσης!»

Τέλος, το μήνυμα κάλεσμα στον κόσμο;

«Σίγουρα το Φούτσαλ δεν είναι Ποδόσφαιρο, είναι όμως ΑΝΟΡΘΩΣΗ!Σε συζητήσεις που είχαμε στην Επιτροπή για τον αριθμό του κόσμου που περιμένουμε ήμουν ο πιο αισιόδοξος! Ελπίζω να βγώ αληθινός και ο μεγάλος κόσμος της Ανόρθωσης να έρθει στο ‘Κίτιον’! Παιδιά, μεγάλοι, οργανωμένοι και παίκτες μια αγκαλιά, μια οικογένεια. Σας περιμένουμε να φωνάξουμε μαζί ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ