«Δεν γνωρίσαμε την Αμμόχωστο, όμως μόνο την Ανόρθωση έχουμε για να μας θυμίζει την Αμμόχωστο…»

Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα από την πρώτη μέρα ίδρυσης, είναι το μυστικό της επιτυχίας. Όλοι στην ομάδα είμαστε μικροί. Δεν γνωρίσαμε την Αμμόχωστο, όμως μόνο την Ανόρθωση έχουμε για να μας θυμίζει την Αμμόχωστο, ήταν το σχόλιο του πρωταθλητή πλέον προέδρου της ομάδας φούτσαλ σε δηλώσεις του στον Supersport FM αναφορικά με το μυστικό της επιτυχίας για να φθάσει η ομάδα μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Μετά από 5 χρόνια πολλών κόπων και μόχθων καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας»

Για το μυστικό της επιτυχίας…
«Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα από την πρώτη μέρα ίδρυσης, είναι το μυστικό της επιτυχίας. Όλοι στην ομάδα είμαστε μικροί. Δεν γνωρίσαμε την Αμμόχωστο, όμως μόνο την Ανόρθωση έχουμε για να μας θυμίζει την Αμμόχωστο. Δουλεύουμε όλοι μαζί και όποιος έρχεται στην ομάδα το νιώθει και παίρνει δυνάμεις».

Για το ζητούμενο πλέον που είναι η διάρκεια…
«Θέλουμε να βάλουμε το τμήμα σε γερές βάσεις. Μέχρι τώρα πάμε καλά και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά για να διατηρήσουμε την Ανόρθωση στην κορυφή».

Για την πρόκληση της Ευρώπης…
«Το όνομα της Ανόρθωση συνάδει με ευρωπαϊκές επιτυχίες. Και στο τμήμα του futsal θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά την ομάδα στην Ευρώπη».

Για το ότι ο κόσμο της Ανόρθωσης πανηγύρισε ένα τίτλο, σε ένα διάστημα όπου υπάρχει πίκρα από την παρουσία της ομάδας στο ποδόσφαιρο…
«Είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε βόλεϊ, είτε futsal, η Ανόρθωση είναι μια οικογένεια. Γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τη νέα σεζόν…
«Όλες οι ομάδες θα ενισχυθούν και θα θέλουν τα σκήπτρα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διατηρηθούμε ως πρωταθλητές. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον Γιώργο Κυριάκου που κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο πρώτος τίτλος είναι ο πιο γλυκός, όμως τρώγοντας έρχεται και η όρεξη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ