Απίστευτο, γκαντέμικο και άκρως Ανορθωσιάτικο!

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απεβίωσε σήμερα η ιστοσελίδα alphanews.live με κάθε σεβασμό προς τη μνήμη του, προβάλλει μιαν άκρως… Ανορθωσιάτικη ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό!

Γνωστός για την… γκαντεμία του, ο Μητσοτάκης είχε ασχοληθεί με την Ανόρθωση όταν η ομάδα έγραφε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της, αγωνιζόμενη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην στήλη «Παραπολιτικά» της εφημερίδας «Το Παρόν» ημερομηνίας 30/11/2008 αναφέρεται το εξής:

Στο δείπνο που παρέθεσε την Τετάρτη (σ.σ. 26/11/2008, τη μέρα του αγώνα) το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Χριστόφια καλεσμένος ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Ένα από τα θέματα που κυριάρχησε ήταν ο αγώνας της Ανόρθωσης με τη Βέρντερ. Κάποιος Κύπριος που καθόταν δίπλα στον Μητσοτάκη ενημερωνόταν από το κινητό του τηλέφωνο, απ’ τον γιο του, για την εξέλιξη στον αγώνα. Μόλις έβαλε το δεύτερο γκολ (σ.σ. προηγήθηκε 2-0), χαρά, τ’ άκουσε ο επίτιμος, θέλω να γραφτώ μέλος του συλλόγου, του λέει… Τι ήθελε και το ’πε… Η γερμανική ομάδα ισοφάρισε… Και οι Κύπριοι ψιθύρισαν «γκαντέμης μια ζωή ο άνθρωπος»…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ