Ανόρθωσις 1 – 0 Απόλλωνας: Αξιοπρέπεια μια εβδομάδα μετά

Εμφάνιση ικανή να της δώσει μια νίκη γοήτρου πραγματοποίησε η Ανόρθωση στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα, γνωρίζοντας και τυπικά τον αποκλεισμό από το θεσμό. Διάθεση και ζωηράδα υπήρχε από τους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε μεν με βασικές επιλογές, αλλά φάνηκε να μην έχει και το μεγάλο κίνητρο αφού φρόντισε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση μια εβδομάδα πριν.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 34ο λεπτό ο Ολιβέιρα μετά από μπαλιά του Καλό από αριστερά και αφού πρώτα ο Άλβες άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του. Ο Ισραηλινός τεχνικός επέλεξε για άλλον έναν αγώνα να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε βασικές μονάδες και εκείνο τον μικρό σχετικά αριθμό που έχει εμπιστευτεί για να εισέλθει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να φτάσει μέχρι την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ σαφώς και υπήρχαν με τους Ολιβέιρα και Άλβες να χάνουν τις μονομαχίες με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στις αρχές της επανάληψης, την ίδια στιγμή που η εστία του Κόπριβετς γνώρισε ελάχιστες ανησυχίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ