Τους θέλει ΜΑΧΗΤΕΣ (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς δίνει σήμερα η ομάδα μας, με τον Ισραηλινό τεχνικό Ρόνι Λέβι να καταστρώνει τα πλάνα του για την απόδραση από το «Τσίρειο» με πλεονέκτημα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.

Γνωρίζει πως η δίψα του κόσμου για μια τέτοια διάκριση είναι πολύ μεγάλη και για αυτό θέλει από τους παίκτες του όπως αυτοί παρουσιαστούν ως πραγματικοί ΜΑΧΗΤΕΣ, που θα γυαλίζει το μάτι τους και θα δώσουν χαρά στον κόσμο που τόσο πολύ τους στήριξε την φετινή σεζόν.

Τα προβλήματα – οι απουσίες είναι μέρος του παιχνιδιού και ο Ισραηλινός έμαθε να ζει με αυτά και για αυτό κατάστρωσε τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κόπριβετς.

[vfv id=”119″]

Στο κέντρο της άμυνας θα πάμε με το σενάριο που θέλει τον Καλδερόν μετά και που την πολύ καλή του παρουσία στο ΓΣΠ να διατηρεί τη θέση του πλάι στον Ερέρο. Στα άκρα θα παραταχθούν οι Γκάμπριελ και Γιαννούλης… δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Βάσει τούτου ο Σιβού παραμένει στο χώρο του όπως και στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και ο Ζοάο Βίκτορ μένει στον πάγκο. Πλάι του θα είναι οι Μίτροβιτς και Ράγιο στον ρόλο που του ταιριάζει καλύτερα.

Αναλλοίωτη φαίνεται να μένει και η επιθετική τριάδα με τους Φελίπε Ολιβέιρα να διατηρεί τη θέση του στο δεξί άκρο, τον Καλό στο αριστερό και στην κορυφή θα είναι ο Καπρέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ