Τα κορίτσια μας σηκώνουν την κούπα και γιορτάζουμε όλοι μαζί…

Το Σάββατο 08 Απριλίου 2017 είναι ημέρα χαράς, ημέρα γιορτής για το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Με την ευκαιρία της απονομής των επάθλων και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα των Νεανίδων μας, μετά από πρωτοβουλία των «Μαχητών» Λευκωσίας και σε συνεργασία με τους γονείς, θα διοργανώσουμε μία εκδήλωση (στις 12:30 στο Αθλητικό μας Κέντρο στην Αγλαντζιά, πρώην Α.Τ.Ι.) για να πούμε «ευχαριστώ» σε όλους όσοι βοηθούν και συμπαραστέκονται στο γυναικείο βόλεϊ της Ανόρθωσης.

Θα χειροκροτήσουμε τις Πρωταθλήτριες Κύπρου Νεανίδων 2017 και τον προπονητή τους Μιχάλη Φωτίου, που σε 13 αγώνες έχουν 13 νίκες, είναι αήττητες και το Σάββατο 08 Απριλίου (12:30) δίνουν τον τελευταίο αγώνα τους με αντίπαλο την ΑΕΚ. Είναι τα κορίτσια που στην πλειονότητά τους συμμετέχουν και στη γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και με τις εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει τον θαυμασμό όλων των φίλων του βόλεϊ σε ολόκληρη την Κύπρο.

Θα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις υπόλοιπες παίκτριες της ομάδας γυναικών της Ανόρθωσης και στον προπονητή μας Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς και θα τις εμψυχώσουμε ενόψει του μεγάλου Τελικού Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα. Μαζί μας θα είναι και οι παίκτριες και οι προπονητές όλων των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου.

Θα εκφράσουμε την αγάπη μας και την απέραντη εκτίμησή μας στους ανθρώπους που βοηθούν το βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης, στους χορηγούς μας, που είναι δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθεια.

Μετά την απονομή των μεταλλίων και των επάθλων από αξιωματούχους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στις Πρωταθλήτριες Νεάνιδές μας, θα ακολουθήσει δεξίωση με φαγητό για όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο futsal δίπλα από την Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαίδιων.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ