«Σήμερα ο Απόλλων, συνολικά η Ανόρθωση»

Προβάδισμα για τη νίκη στον Απόλλωνα δίνει ο Σίμος Τραπουλούζης, αλλά δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα μας, σύμφωνα με δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Ο Κύπριος προπονητής θεωρεί πως αν η ομάδα μας πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα, τότε θα έχει ενα σημαντικό πλεονέκτημα στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι:

Για τον αγώνα Απόλλωνας – Ανόρθωση:

«Είναι αμφίρροπο παιχνίδι, θα μπορούσαν να συναντηθούν και στον τελικό. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Η άποψη μου είναι πως σήμερα έχει ελαφρύ προβάδισμα ο Απόλλωνα αλλά συνολικά δίνω προβάδισμα στην Ανόρθωση για την πρόκριση. Λόγω της κούρασης του Απόλλωνα, η Ανόρθωση έχει μεγάλο πλεονέκτημα στον επαναληπτικό, αν πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση των δύο ομάδων:

«Ο Απόλλωνας από την ημέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια κόπωσης, όπως για παράδειγμα οι Παπουλής και Ντα Σίλβα, που είναι παίκτες κλειδιά. Από την άλλη η Ανόρθωση κατάφερε ο προπονητής να κρατήσει ζωντανούς τους παίκτες και σε εγρήγορση, ώστε να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια του κυπέλλου. Είδαμε πολύ καλές εμφανίσεις και μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό».

Για την επιστροφή του Ρομπέρζ:

«Ήταν μεγάλη απώλεια για τον Απόλλωνα, είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Τώρα θα απελευθερώσει τον Χάμπο για να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή. Τώρα θα πάει στη φυσική του θέση και ο Πέδρο, δίνοντας ίσως και ξεκούραση στον Άλεξ. Εξαρτάται από την προτεραιότητα της κάθε ομάδας. ΑΝ στον Απόλλωνα θεωρούν πως το παιχνίδι του πρωταθλήματος που ακολουθεί είναι πιο σημαντικό, ίσως και να μην ξεκινήσει σήμερα».

 

Για την επιστροφή του Βίκτορ και τον Ράγιος:

«Αυτοί οι δύο και ο Καρλίτος μπορούν να κάνουν την διαφορά και να κερδίσουν παιχνίδια στην Ανόρθωση. Θα πρέπει να κοιτάξει πως ο επαναληπτικός είναι στην έδρα της, είναι σημαντικό να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα. Η άποψη μου είναι πως θα είναι ο Καμπρέρα στην κορυφή, μιας και έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του τα τελευταία παιχνίδια».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ