Η πικρή και μεγάλη αλήθεια (προεκτάσεις στη νέα χρονιά)

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι δεν χρίζουν ιδιαίτερης ανάλυσης και εξάλλου μετά από μια τόσο βαριά ήττα που προσβάλει την τιμή και τη φανέλα της ομάδας, δεν υπάρχουν λόγια για να μετριάσουν τη ζημιά. Ωστόσο προκύπτει μια σημαντική επισήμανση και κάτι που καμουφλαρίστηκε από τις αξιοπρεπείς παρουσίες της ομάδας στο θεσμό του πρωταθλήματος και την πορεία μέχρι την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Το ρόστερ δεν διαφέρει πολύ από εκείνο το… σύνολο που στην αρχή της χρονιάς μας έκανε να βλέπουμε περισσότερο κάτω παρά πάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Σήμερα για παράδειγμα γνωρίζαμε λίγο έως πολύ ποιοι θα ξεκινούσαν τον αγώνα με τα περιθώρια αιφνιδιασμού ή τακτικού ελιγμού από τον προπονητή να είναι μηδαμινά. Μια ντουζίνα και κάτι ποδοσφαιριστές έχουν τραβήξει κουπί φέτος και πάλι καλά που καταφέραμε να μπούμε στην εξάδα για λόγους τιμής και να φτάσουμε μια ανάσα από έναν μεγάλο τελικό.

Δεν είναι ντροπή να παραδεχθεί κανείς ότι το ταβάνι της Ανόρθωσης ήταν μέχρι εδώ. Ντροπή θα είναι αυτό το γεγονός να μην αναγνωριστεί και να μην ληφθεί υπόψη στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ