«Περίμενα την Ανόρθωση…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM, μίλησε ο Βάσος Μελαναρκίτης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας μας από το 1993 μέχρι το 2001 αλλά διετέλεσε και βοηθός προπονητής την περσινή χρονιά για ένα μήνα επί ημερών Νεόφυτου Λάρκου.

Στα προγνωστικά για το παιχνίδι του Σαββάτου έχρισε ως φαβορί τον Απόλλωνα, ενώ  ανάφερε πως η ομάδα μας αν θέλει το κύπελλο θα πρέπει οπωσδήποτε να φορμαριστεί, τονίζοντας πως περίμενε την Ανόρθωση σε καλύτερη κατάσταση την παρούσα χρονική στιγμή.

Για την πρόβλεψη του στο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της ομάδας μας και του Απόλλωνα

«Πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε, η Ανόρθωση τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι φορμαρισμένη ομάδα,  έχει αδυναμίες έκανε ένα ντεμαράζ η Ανόρθωση κάποια παιχνίδια όμως ήταν φυσιολογική η εξέλιξη να οπισθοχωρήσει  βλέπω ότι ο Απόλλωνας είναι πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο και πιστεύω θα έχει το πάνω χέρι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.»

Για την Ανόρθωση και την προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα

«Με την επάνοδο του Ανδρέα Παντελή έγινε μία προσπάθεια πολύ καλή, με τον προπονητή να προσπαθεί και να παίρνει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα.  Εγώ που είμαι προπονητής, έβλεπα πως δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτό το φορμάρισμα για πολύ καιρό διότι ήταν φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές να έχουν σκαμπανεβάσματα  λόγω του ότι δεν ήταν μαζί από την αρχή, λόγω ομοιογένειας, λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν. Έχουν ένα στόχο το κύπελλο, ο ημιτελικός είναι δύο παιχνίδια και πας τελικό. Πρέπει να παρουσιαστεί φορμαρισμένη στα συγκεκριμένα παιχνίδια, δεν μου αρέσει που είναι σε αυτή τη φάση με αυτή την απόδοση γιατί όταν θα έρθουν οι ημιτελικοί ίσως να μην είναι έτοιμη. Βλέπω μία απόδοση, που δεν σου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξείς ότι θα πας σε τελικό. Περίμενα να ήταν σε περισσότερο καλή κατάσταση η Ανόρθωση τη συγκεκριμένη στιγμή από τη στιγμή που υπάρχει ο στόχος του κυπέλλου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ