Home ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΟΥΤΣΑΛ «Παίζουμε για την περηφάνια της ομάδας»

«Παίζουμε για την περηφάνια της ομάδας»

0
«Παίζουμε για την περηφάνια της ομάδας»

Είμαι τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα και είναι η πρώτη φορά που νοιώθω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος εξαρτάται από εμάς, ανάφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στη σελίδα μας, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Κυριάκου. Ο κόουτς μεταξύ άλλων εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο κόσμος θα είναι εκεί για να ωθήσει την ομάδα μας προς τη νίκη.

Κόουτς μπροστά μας τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, ένα σχόλιο για αυτά;

«Τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ, έχουν πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα τα τελευταία χρόνια. Όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και αανμένω αυτό θα συμβεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.»

Πόσο διαφορετικά θα είναι τα παιχνίδια σε σχέσεις με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια μέσα στη χρονιά;

«Πλέον έχει αλλάξει η δομή του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, προχωρεί στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι ουσιαστικά παιχνίδια δίχως αύριο, άρα η πίεση και στις δύο ομάδες θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Επιπλέον είμαστε σχεδόν στο τέλος άρα και οι ομάδες πλέον είναι έτοιμες μακριά από πειραματισμούς και αναμένεται φούτσαλ υψηλού επιπέδου.»

Τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα μας;

«Είναι η τρίτη μου χρονιά στην ομάδα και η δεύτερη που ουσιαστικά πρωταγωνιστούμε. Είναι όμως η πρώτη φορά που νοιώθω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος εξαρτάται από εμάς. Ο κόσμος να περιμένει να δει κατάθεση ψυχής από όλους μας για να φέρουμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ομάδα μας. Είναι η χρονιά μας και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο.»

Το μήνυμα για τον κόσμο;

«Θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ιδιαίτερα στα μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ και πρωτίστως πρέπει να το διατηρήσουμε για να είμαστε σίγουρα στην επόμενη φάση. Το έχω πει πολλές φορές άλλωστε τα οικονομικά κίνητρα δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Παίζουμε για την περηφάνια της ομάδας αλλά και το αίσθημα να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας ωθεί με τη δική του παρουσία και φωνή στο γήπεδο. Ευελπιστώ ότι για ακόμα μία φορά, θα είναι δίπλα μας σπρώχνοντας όπως μόνος αυτός ξέρει στη νίκη…»

Πηγή: Anorthosis Famagusta Futsal