Ο Πηλακούτας για Ντα Κρουζ

Για τον Ντα Κρουζ αλλά και για άλλα θέματα  θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του sport-fm.com.cy, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία:

«Επανάρχισε χθες η προετοιμασία μετά το τριήμερο ρεπό. Τα δεδομένα παραμείνουν τα ίδια, Κολούνγκα και Αγκιλάρ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και παραμένουν αμφίβολοι. Ο Αγκιλάρ έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα για να επανέλθει».

Για την κλήρωση του κυπέλλου:

«Αύριο έχουμε την κλήρωση του κυπέλλου αλλά προηγείται ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ. Αναμένεται ένας αμφίρροπος αγώνας. Από την πλευράς μας δείξαμε στα τελευταία τρία παιχνίδια πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θέλουμε να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση».

Για το ενδιαφέρον για τον Αλελάσντροο Ντα Κρουζ:

«Είναι ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν προταθεί. Εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας γραπτό αλλά λόγω της δημοσιοποίησης και της τροπής που πήρε το θέμα έχουμε αποσύρει το ενδιαφέρον μας. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση, θέλουμε να κινούμαστε με διακριτικότητα. Ψάχνουμε για ποιοτικούς, έμπειρους και έτοιμους παίκτες. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας».

Για την ενίσχυση με Κύπριους:

«Είναι δύσκολο αλλά θα γίνει προσπάθεια για να στελεχωθεί η ομάδα με το Κυπριακό στοιχείο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ