«Ο Γκάζα είπε πως ήταν ένας από τους πιο δύσκολους…»

Ο γιος ενός παλιού γνώριμου, επιχειρεί να κάνει καριέρα στην Σκωτία. Ο λόγος  για τον γιο του Σίνισα Γκογκιτς, τον Άλεξ που αγωνίζεται στην Hamilton ομάδα της Σκωτσέζικης Premiership.

Ο Άλεξ ο οποίος στο παιχνίδι με την Rangers στις 18/3 στο Ibrox Park, μίλησε μεταξύ άλλων και για την ιστορία του πατέρα του στο εν λόγω στάδιο, όταν ο Σίνισα φορούσε τον Φοίνικα στο στήθος. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Σερβοκύπριος παλαίμαχος επιθετικός, είχε κάνει έκπληξη στον Άλεξ και πήγε στο στάδιο να τον δει.

Άλεξ Γκόγκιτς

Έκανα προθέρμανση και κοίταξα προς την κερκίδα και εκεί είδα πως ήταν ο πατέρας μου ήταν το αρχικό σχόλιο του Άλεξ σε δηλώσεις του στην Σκωτσέζικη έκδοση της Sun.

«Πέταξε για την Γλασκόβη, εκεί όπου συνάντησε τη μνηστή μου η οποία ήταν μέρος της έκπληξης. Έπαιξε και αυτός στο Ibrox, όταν αγωνιζόταν με την Ανόρθωση, έτσι ήταν μία καλή και ιδιαίτερη στιγμή και για τους δύο μας. Ο πατέρας μου έπαιξε απέναντι στο Γκάσκοϊν και μου είπε πως ο Γκάζα του είπε πως ήταν ένας από τους πιο δύσκολους ποδοσφαιριστές που έπαιξε εναντίον. Ο πατέρας μου έπαιξε και στον επαναληπτικό, μου είπε πως ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι όμως ήμουν βρέφος και δεν θυμάμαι. Του αρέσει όμως να μου δείχνει βίντεο από το παιχνίδι», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Άλεξ Γκόγκιτς για την ιδιαίτεροτη που είχε για την οικογένεια Γκόγκιτς το παιχνίδι με την Rangers.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ