Μίλησε για το έλλειμα, την απογοήτευση αλλά και για τον Λέβι

Την πεποίθηση του ότι το έλλειμα που θα προκύψει στο τέλος της σεζόν θα είναι μέσα στα πλαίσια στα οποία το ανέμεναν δήλωσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή. Παράλληλα μίλησε επιπλέον για την κατάσταση που συνάντησε η διοίκηση του μέσα στα αποδυτήρια και για τον Ισραηλινό τεχνικό της ομάδας Ρόνι Λέβι.

«Θα υπάρχει έλλειμμα της τάξης του ενός μισθού, κάτω από το μισό εκατομμύριο και το οποίο ήταν μέσα στα πλαίσια που συζητήσαμε από την αρχή και θεωρώ ότι είναι διαχειρίσιμο».

«Είδαμε ανασφάλεια και απογοήτευση»

«Το πιο δύσκολο κομμάτι όταν αναλάβαμε ήταν να πειστεί η ομάδα ότι έπρεπε να πολεμήσει και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να μπει στην εξάδα», είπε ο Ανδρέας Παντελή για τις πρώτες του μέρες στην Ανόρθωση και συνέχισε: «Η πρώτη εντύπωση που είδαμε στα αποδυτήρια ήταν ότι υπήρχε απογοήτευση και ανασφάλεια. Η ομάδα δεν πατούσε όπως έπρεπε, ως Ανόρθωση. Από την αρχή ξέραμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ήταν γνωστό ότι υπήρχαν προβλήματα που έπρεπε να λυθούν. Ήταν γνωστό ότι η ομάδα κινδύνευε να μείνει εκτός εξάδας, είχε πάρει τον κατήφορο, υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν ήταν κάτι που δεν το αναμέναμε».

«Ο Ρόνι Λέβι είπαμε ότι συνεχίζει. Στην αρχή όταν ήρθαμε ένιωθε λίγο άβολα γιατί είχε αλλάξει άρδην ο τρόπος λειτουργίας. Τώρα και μέσα από τις συζητήσεις και τη συνεργασία είναι ικανοποιημένος και από τον τρόπο που λειτουργούμε μεταξύ μας», είπε ο πρόεδρος της εταιρείας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ