Καλδερόν – κεφαλιές και ισοπαλίες

Τρία γκολ σημείωσε με την φανέλα της Ανόρθωσης ο Ισπανός αμυντικός Ινίγκο Καλδερόν. Το κοινό συστατικό και των τριών αυτών τερμάτων είναι το γεγονός πως τα πέτυχε όλα με το κεφάλι. Ένα άλλο κοινό, είναι το γεγονός και στα τρία παιχνίδια που σκόραρε η ομάδα εξήλθε ισάριτμες φορές ισόπαλη.

Αρχικά ήταν το παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στην ΑΕΖ μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-2 μέχρι το 91ο λεπτό. Τότε ο Γκάμπριελ με σέντρα σημάδεψε το κεφάλι του Καλδερόν ο οποίος με γυριστεί κεφαλιά γλίτωσε την Ανόρθωση από μια ντροπιαστική ήττα.

Το δεύτερο γκολ ήρθε επί εποχής Ρόνι Λέβι και το πρώτο στην εποχή Ανδρέα Παντελή αφού έκανε και αυτός το «ντεμπούτο» του κόντρα στην Ομόνοια. Οι πράσινοι είχαν προηγηθεί – άδικα – με 0-2 όμως δυο συστημένες μπαλιές του Κολούνγκα σε Βίκτορ και Καλδερόν έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Καλδερόν σκόραρε και πάλι με γυριστή κεφαλιά στο 78.

Το τρίτο γκολ του Ινίγο ήρθε και πάλι με το κεφάλι στον αγώνα που ολοκληρώθηκε στις 1800 στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μια φάση διαρκείας με την μπάλα να γυροφέρνει στην επανορθωτική του αντιπάλου και μια απόκρουση του Βάτερμαν έστελαν την μπάλα στον αέρα όπου ο Καλδερόν και πάλι με γυριστή κεφαλιά σημείωσε το γκολ δίνοντας προβάδισμα στην «Μεγάλη Κυρία». Ένα προβάδισμα που δεν κράτησε μέχρι το τέλος μιας και στο 87΄ο ΑΠΟΕΛ έσωσε τον βαθμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ