«Αν ήταν να αποφασίσω τώρα…(ηχητικό)»

Αν ήταν να αποφασίσω τώρα, θα έπαιρνα 3-4 μαζεμένες αποφάσεις, δήλωσε ο Ανδρέας Παντελή, στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active, σχετικά με τη χθεσινή πανωλεθρία στο Τσίρειο.

«Πολλές σκέψεις και προβληματισμοί, για να παρθούν ψύχραιμα αποφάσεις και ενέργειες. Μόλις κάποιες ώρες έχουν περάσει, θέλουμε να είμαστε ψύχραιμοι. Πρέπει να πάρουμε μέτρα και αυτό θα κάνουμε», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε μία επαφή με τον Λέβι σήμερα και θα συναντηθούμε ξανά για να δούμε τι πήγε λάθος. Όλα είναι σχετικά, όλα θα συζητηθούν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, συζητήσαμε πολύ λίγο, ήταν η πρώτη επαφή μετά την άσχημη ήττα».

Ακολούθως ο Παντελή, είπε: «Θα έπρεπε να πάρω 3-4 μαζεμένες αποφάσεις αν έπρεπε να αποφασίσω τώρα. Οι ποδοσφαιριστές με απογοήτευσαν πλήρως. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν χθες. Δεν διασώθηκε κανείς. Ούτε ο προπονητής. Οι ελπίδες ήταν φρούδες, η ομάδα παρουσιάστηκε χωρίς πυγμή και καρδιά. Ήταν μαύρη μέρα για την Ανόρθωση».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Δώσαμε σε όλα τα ματς δυνάμεις και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Χθες δεν είχαμε ψυχή και καρδιά. Τα άλλα είναι κούφια λόγια. Το χτίσιμο του καλοκαιριού ήταν πρόβλημα, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Τα προβλήματα δεν έπρπε να περίπτωση να παρουσιάσουμε αυτήν την εικόνα».

Για τη νέα σεζόν: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια και η Ανόρθωση πελαγοδρομεί. Κάθε φορά ελπίδες, ελπίδες, ελπίδες και αποτέλεσμα μηδέν. Πρέπει επιτέλους να γίνει μία σωστή δουλειά για να αποκτήσει η Ανόρθωση την αξιοπρέπεια της ξανά. Πρέπει να χτιστεί άλλη Ανόρθωση, από εδώ και μπρος μετράει μόνο το αποτέλεσμα».

Για τον Τιμούρ: «Θέλουμε ψύχραιμες τοποθετήσεις και θα κάνουμε το καλύτερο. Τώρα δυστυχώς μας δίνεται χρόνος για να δουλέψουμε και να φτιάξουμε μία μεγάλη Ανόρθωση».

Για την αποζημίωση του Λέβι: «Είναι θέματα συμβολαίου, δεν είναι επί του παρόντος. Έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Θα συναντηθούμε αύριο, υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνει Έκτακτη Συνεδρία. Οποιεσδήποτε αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες μέρες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ