Γράφουν για Ζελάγια και Κατσαράβα…

Όσο φτάνουμε προς το τέλος της χρονιάς τόσο εντείνονται οι φήμες για το μέλλον των Ζελάγια και Κατσαράβα. Αμφότεροι τη φετινή χρονιά έκλεψαν τις εντυπώσεις, μιας με τις εμφανίσεις τους και τα τέρματα τους, έγιναν περιζήτητοι στο παζάρι. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές, γράφτηκαν κατά καιρούς ότι είναι μέσα στους ποδοσφαιριστές που θα μας απασχολήσουν.

Για τον Ζελάγια σημερινά δημοσιεύματα τον φέρουν σε προχωρημένες επαφές με τον Απόλλωνα, κάτι που ούτε επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Όσο για τον Κατσαράβα, πρωτίστως να αναφερθούμε ότι η είδηση πως η συνάντηση μεταξύ των Μαμούκα, Ηλία, Κετσπάγια και Λέβι ήταν για τον Γεωργιανό, αποτελούσε το πρωταπριλιάτικο ψέμα της ιστοσελίδας μας. Ψέμα που δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα, μιας και σημερινά δημοσιεύματα φέρουν την ομάδα μας να ενδιαφέρεται ζεστά για τον ποδοσφαιριστή. Από πλευράς της ομάδας μας, δεν μπαίνουν – ορθά- στη διαδικασία της ονοματολογίας, οπότε οι οποιεσδήποτε φημολογίες μένουν ασχολίαστες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ