Για αυτόν βρέθηκαν την Πέμπτη Λέβι, Τιμούρ, Ηλία και Μαμούκα!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η συνάντηση της Πέμπτης μεταξύ των Ρόνι Λέβι, Τιμούρ Κετσπάγια, Ηλία Ηλία και Μαμούκα Γιούγκελι σε γνωστό κέντρο στην Λάρνακα.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο Νίκα Κατσαράβα, με τον Ρονι Λέβι να αναλαμβάνει να πείσει πως η Ανόρθωση είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Γεωργιανό νεαρό επιθετικό.

Τώρα το πως συνδέονται όλοι αυτοί… λίγο-πολύ είναι γνωστό. Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή τα κατέχει ο Μαμούκα, ο δε αντιπρόσωπος του στην Κύπρο είναι ο γνωστός σε όλους Ηλίας Ηλία και το γλυκό δένει από τη στιγμή που ο νονός του ποδοσφαιριστή είναι ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια, με την άποψη του Κετσπάγια να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες του anorthosis24.net αναφέρουν πως δύσκολα ο ποδοσφαιριστής δεν θα κατηφορίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μιας και συμφωνήθηκαν οι απολαβές του, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του 23χρονου διεθνή Γεωργιανού ποδοσφαιριστή. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί όμως τον Μάιο, βάσει κανονισμών.

Στην όλη κουβέντα καταλυτικό ρόλο έπαιξε η απόφαση του ιδίου του ποδοσφαιριστή που παρά τις προτάσεις που είχε ενώπιον του, ακολούθησε την γνώμη του νονού του, Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση του στην Ανόρθωση ως τον ιδανικό προορισμό του Νίκα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ