Το φταίξιμο και η αλήθεια…

Τεράστια ευθύνη για το σημερινό κάζο φέρει και ο Ρόνι Λέβι. Κάτι το οποίο αποδέχθηκε και ο ίδιος στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Να μιλάμε τώρα γιατί δεν έβαλες τον Ράγιος στον άξονα και τον έβαλε στο άκρο, όταν δέχεσαι έξι τέρματα δεν έχει νόημα και ουσία. Εκεί που απέτυχε ο Ισραηλινός στο σημερινό παιχνίδι, ήταν να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα. Στο τακτικό πλάνο, στη ψυχολογία του παιχνιδιού. Εμείς παίζαμε φιλικό και του Απόλλωνα τελικό, δεν κερδίσαμε ούτε και μία μονομαχία, δεν εκδηλώσαμε ούτε και μία ορθή οργανωμένη επίθεση και όταν ακόμα το σκορ είχε φτάσει το 4-0, δεν είδαμε ούτε και μία προσπάθεια να σωθεί η κατάσταση από τους ποδοσφαιριστές. Εκεί είναι που απέτυχε ο Ισραηλινός, δεν κατάφερε να κάνει τους παίκτες του να ξεχάσουν τον ΑΠΟΕΛ και να καταλάβουν πως σήμερα παιζόταν όλη η χρονιά.

Στη διάσκεψη είπε και μία μεγάλη αλήθεια. Αυτή η ομάδα δεν έχει δυνατότητες, δεν έχει προσωπικότητα, μπορεί στη μέρα της και με ευνοϊκές συνθήκες να κερδίσει τον οποιοδήποτε στην Κύπρο αλλά στα μέτρια της να χάσει από τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον στις κακές της. Εκεί είναι που πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και πως θα κτιστεί μία ομάδα ανταγωνιστική αντάξια της ιστορίας και του ονόματος της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ