«Έτσι υπέγραψα στην Ανόρθωση…»

Για το πως βρέθηκε στην Ανόρθωση, εξήγησε σε συνέντευξη του στην maisfutebol.iol.pt, ο πρώην δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, Τζανίσιο Μάρτινς.

Μετά από 150 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια με την Βιτόρια Σετούμπαλ, ο Τζανίσιο αναφέρει:

«Τελείωνε το συμβόλαιο μου και ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις. Ήθελα σπίτι και μου είπαν πώς να ξεπληρώσεις το δάνειο δεν είναι το ίδιο όπως με το δάνειο για το αυτοκίνητο όμως τους εγγυόμουν ότι θα το ξεπλήρωνα σε ενάμιση χρόνο, όμως κανείς δεν ήθελε. Ούτε ο πρόεδρος που πήγε εκεί. Το 2009 όταν και έληγε το συμβόλαιο μου σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Πήγα για διακοπές στην Ολλανδία εκεί όπου κατάγεται η γυναίκα μου και η Ανόρθωης έκανε προετοιμασία εκεί και μου έκαναν πρόταση. Ενημέρωσα την Βιτόρια για την επιλογή μου.»

Στη συνέχεια αναφέρει το ρεπορτάζ πως ο Τζανίσιο ήρθε στην Κύπρο γιατί κανείς δεν τον έλαβε υπόψη στην Βιτόρια και προς αναζήτηση καλύτερων συνθηκών για να αναφέρει

«Έκανα χρήματα εκεί, είμαι καλά αλλά όλα ήταν από τον ιδρώτα μου και την δουλειά μου, δεν είχα ποτέ ‘πλάτες’ στο ποδόσφαιρο. »

Θυμίζουμε πως ο Τζανίσιο αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην ομάδα μας, είχε έρθει το καλοκαίρι του 2009 για να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2012.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ