«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Ανόρθωση»

«Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα μου είναι το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και δεν αλλάζει κάτι αν χάσουμε ή κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Αυτό είναι το όπλο μας» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Ο διεθνής φουτσαλιστής της ομάδας και πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη, τόνισε πως είναι ευχαριστημένος στην ομάδα μας και επιθυμεί να δικαιώσει την εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες των διοικούντων της ομάδας μας στο φούτσαλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Εσύ ήσουν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης στο Λευκόθεο…
«Στο Λευκόθεο όλα τα παιχνίδια είναι ενδιαφέρονται, μικρό γήπεδο, πολλές φάσεις. Είχαμε από ένα ημίχρονο. Ισοφαρίσαμε γρήγορα, βρήκαν και οι δυο ομάδες φάσεις, καλύτερες για το ΑΠΟΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, προηγηθήκαμε, δεχθήκαμε πίεση αλλά τα καταφέραμε».

Τι σημαίνει ντο διπλό στη Λευκωσία;
«Το ότι κάναμε το μπρέικ και θα πάμε στο «Κίτιον» για να παίξουμε έναν… τελικό για την πρόκριση μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μπροστά από τον κόσμο μας που έδειξε ότι είναι δίπλα μας ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Να ξέρουν ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για την πρόκριση».

Τώρα πάτε πιο υποψιασμένοι;
«Πάντα μια ήττα φέρνει μαθήματα. Από τα λάθη μαθαίνεις, δουλεύουμε στα λάθη μας και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι την Πέμπτη».

Για την πρόκριση της Ομόνοιας…
«Ήταν έκπληξη η πρόκριση της Ομόνοιας αλλά αν δει κανείς την πορεία θα  διαπιστώσει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Πολυβίου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Εσύ πέρσι ήσουνα στο ΑΠΟΕΛ, φέτος στην Ανόρθωση, πως βλέπεις εκεί τα πράγματα;
«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Ανόρθωση. οι άνθρωποι με εμπιστεύθηκαν και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή, θέλω να τους δικαιώσω. Υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και είναι σημαντικό αυτό. Υπάρχει οργάνωση, ο κόσμος είναι κοντά και αυτό βοήθησε την ομάδα να ανέβει επίπεδο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ