«Το δικαιούται ο κόσμος της Ανόρθωσης»

Ναι η Ανόρθωση μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο, ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μακρή για την ομάδας μας σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα sigmalive.com, με τον επιθετικό της Γουόλσολ να τονίζει με νόημα πως δικαιούται ο κόσμος της ομάδας μας το κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Την πορεία της Ανόρθωσης πως την βλέπεις;
«Στη φετινή χρονιά είδαμε μία Ανόρθωση που στην αρχή ήταν ξεγραμμένη από όλους αλλά τώρα δείχνει δυνατή για να διεκδικήσει το κύπελλο μέχρι τέλους. Σίγουρα η Ανόρθωση θα πρέπει να εμφανιστεί σαφώς ανώτερη την ερχόμενη περίοδο. Είναι ομάδα που θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Το προστάζει η ιστορία και ο κόσμος της. Είναι καταδικασμένη να διεκδικεί τους τίτλους.»

Υπάρχει γυρισμός στο κυπριακό πρωτάθλημα ή όχι;
«Προς το παρών όχι, θέλω να κάνω όσα πιο πολλά χρόνια στο εξωτερικό, να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Έχω χρόνια ακόμα και θέλω να δοκιμάσω τα όρια μου.»

Πιστεύεις ότι η Ανόρθωση μπορεί για την κατάκτηση του κυπέλλου;
«Ναι φυσικά και μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο. Είναι ο μοναδικός εφικτός στόχος και μόνο έτσι δεν θα είναι αποτυχημένη η φετινή χρονιά. Η Ανόρθωση διψά για επιτυχίες και το κύπελλο είναι η καλύτερη γιατρεία και για τον σύλλογο αλλά και για τον κόσμο. Επίσης αν κατακτήσει το κύπελλο θα επιστρέψει μετά από κάποια χρόνια στην Ευρώπη που της έχει λείψει αρκετά. Το δικαιούται ο κόσμος της Ανόρθωσης να γευτεί τη χαρά ενός τροπαίου και εύχομαι ολόψυχα να το καταφέρει.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ