Διάκριση για Κόπριβετς

Ψήφο διάκρισης στα πλαίσια του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg για την 4η αγωνιστική του Απριλίου, πήρε ο Γιαν Κόπριβετς λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου από την Carlsberg:

Για την 4η αγωνιστική Απριλίου 2017,του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας, περιόδου 2016/2017, που περιελάβανε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου  22&23/4/17, ψήφο διάκρισης πήραν οι ποδοσφαιριστές:

ΓιάνΚόπριβετς ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΣεντρίκΓιαμπερέ ΑΠΟΕΛ

Ιωάννης Πίττας      ΑΠΟΛΛΩΝ

Αντρέας Μαύρου   ΑΕΛ

Πάτρικ Πρότζεκ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Μάριος Νικολάου   ΑΕΛ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της Carlsberg, ποδοσφαιριστής που θα χρεωθεί με δύο κίτρινες η μια κόκκινη κάρτα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού για τον συγκεκριμένο μήνα.

Ο νικητής του μήνα που θα αναδειχθεί  από την αμερόληπτη και αντικειμενική ψήφο των αθλητικών συντακτών, θα βραβευτεί με το Αριστείο της Carlsberg, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υποδείξει έναφιλανθρωπικό ίδρυμα στο οποίο η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, θα συνεισφέρει το ποσό των 1000 ευρώ.

Στόχος του ΕπάθλουΉθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, πουφέτος συμπληρώνει 45χρόνια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι η επιβράβευση του ήθους, της αγωνιστικής συμπεριφοράς  και η εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ