Απόλλωνας 6 – 0 Ανόρθωσις: Ντροπιαστικά απούσα από τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς

Μετά από μια εμφάνιση που θύμισε τη φθίνουσα πορεία της περασμένης περιόδου τέτοια εποχή, η Ανόρθωση εκμηδένισε της πιθανότητές της ώστε να βρεθεί σε έναν μεγάλο τελικό. Απούσα από μιαν αναμέτρηση που αναμέναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκε η «Μεγάλη Κυρία», η οποία μετά τη βαριά ήττα στον πρώτο ημιτελικό, καλείται να κάνει την αυτοκριτική της και να αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τον αντίπαλο να έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του ξεκίνησε η αναμέτρηση, με την Ανόρθωση να δυσκολεύεται να επιβληθεί στη μεσαία γραμμή. Το πρώτο γκολ του Απόλλωνα ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Μάγκλιτσα να σκοράρει από θέση οφσάιντ για το 1-0. Η κακή εικόνα της ομάδας συνεχίστηκε με καταστροφικό το τρίλεπτο μεταξύ 35ου και 37ου λεπτού όταν ισάριθμες αμυντικές αδράνειες, έφεραν το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Μόλις στο 38ο λεπτό ο Ρόνι Λέβι επέλεξε να αποσύρει τον Μίτροβιτς και να επιστρατεύσει τον Καλό, μετακινώντας τον Ράγιος στον άξονα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Χωρίς την απαραίτητη υπομονή παρουσιάστηκε η Ανόρθωση και στην επανάληψη, με τις στιγμές έλλειψης καθαρού μυαλού να συνεχίζονται και να κορυφώνεται στο 53ο λεπτό όταν ο Καλό ανέτρεψε τον Παπουλλή. Το 4-0 ήρθε από τα έντεκα βήματα, με τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο αρκετά προβληματισμένο, να επιστρατεύει τον Άλβες αντί του Καμπρέρα. Η πρώτη τελική προσπάθεια ήρθε περίπου στο 80ο λεπτό με σουτ του Ολιβέιρα, ενώ ο αντίπαλος καθάρισε την πρόκριση με πέμπτο και έκτο γκολ στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ