Αποκαλυπτικός ο Ράγιος! Το μέλλον μου είναι στην Ανόρθωση

Ο κορυφαίος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μίλησε στην ιστοσελίδα themasports.com και ρωτήθηκε κατά πόσο το μέλλον του είναι στην Ανόρθωση, με τον Ισπανό να απαντά καταφατικά και πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο themasports.com

Νίκη με καλή απόδοση για την Ανόρθωση. Πως αισθάνεσαι;
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την ομαδική δουλειά. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα και ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι όπως απέναντι στον Απόλλωνα έτσι και σε κάθε παιχνίδι».

Η Ανόρθωση έδειξε ποιότητα και ότι μπορεί να τα βάλει με τις ομάδες που είναι πιο πάνω.
«Ναι φυσικά. Έχουμε ποιότητα. Κάποιες φορές μας λείπουν κάποια πράγματα για να δείξουμε χαρακτήρα. Με τον Απόλλωνα δείξαμε χαρακτήρα, δουλέψαμε σκληρά στο γήπεδο και δείξαμε τον χαρακτήρα μας που είναι πολύ σημαντικό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι 100%. Όλοι μαζί με την στήριξη και του κόσμου τα καταφέραμε».

Έκανες ένα πολύ καλό παιχνίδι με ένα γκολ και μία ασιστ ήσουν και ο κορυφαίος του αγώνα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος να βοηθώ την ομάδα με γκολ ή ασίστ. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές μου βγαίνει κάποιες άλλες όχι αλλά το σημαντικό είναι να πηγαίνεις σπίτι με το συναίσθημα ότι τα έδωσες όλα. Για μένα είναι σημαντικό το γκολ και η ασίστ και εύχομαι να έρθουν περισσότερα».

Το μέλλον σου είναι στην Ανόρθωση;
«Ναι, έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, το ίδιο η γυναίκα μου με την πόλη, τον σύλλογο, έτσι η απάντηση είναι ναι».

Ο κόσμος της Ανόρθωσης θέλει ένα τίτλο και ο μοναδικός δρόμος είναι το κύπελλο.
«Ναι, ο μοναδικός δρόμος είναι το κύπελλο. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον τελικό. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο, να δείχνουμε χαρακτήρα και αν το κάνουμε θα έχουμε στα σίγουρα καλά αποτελέσματα».

Είναι δύσκολο να παίζεται όπως με τον Απόλλωνα όταν δεν υπάρχουν κίνητρα στο πρωτάθλημα;
«Δεν έχουμε στόχους στο πρωτάθλημα αλλά έχουμε στόχο να πάμε καλά στα παιχνίδια των ημιτελικών του κυπέλλου και για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, για όλους τους προπονητές κτλ. Είναι ο καλύτερος τρόπος να συνεχίσουμε και να τα δώσουμε όλα όπως και απέναντι στον Απόλλωνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ