Ανόρθωσις 4 – 3 Ομόνοια: Τρίποντο δώρον άδωρον

Με τεσσάρα επί της Ομόνοιας αντέδρασε η Ανόρθωση μετά την βαριά μεσοβδόμαδη ήττα από τον Απόλλωνα, ωστόσο πέραν του γοήτρου και των τριών βαθμών, δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι περισσότερο. Δύο ανατροπές του σκορ και τέσσερις διαφορετικοί σκόρερς συνέθεσαν το σκηνικό της αναμέτρησης με την «Μεγάλη Κυρία» να νικά και τις έξι απουσίες που είχε, με τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με αρκετά αβίαστα λάθη ξεκίνησε την αναμέτρηση η Ανόρθωση με ένα εξ αυτών στο 2ο λεπτό, να φέρνει πέναλτι για την Ομόνοια με τον Κόπριβετς να νικά τον Ντάρμπισαϊαρ από τα έντεκα βήματα. Η εικόνα δεν άλλαξε στο μεσοαμυντικό κομμάτι με τον Βίκτορ να χάνει εύκολα τη μπάλα στο 15ο λεπτό και στην εξέλιξη της φάσης να έρχεται το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή. Σταδιακά η Ανόρθωση κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μετά από ωραία έμπνευση του Άλβες που βρήκε τον Μίτροβιτς στον χώρο στο 31ο λεπτό, ήρθε η ισοφάριση. Δυστυχώς το ισόπαλο σκορ διατηρήθηκε μόλις τρία λεπτά μιας και μετά από νέα αμυντική αδράνεια, ήρθε δεύτερο γκολ για την Ομόνοια με σουτ εκτός περιοχής για το 1-2. Η Ανόρθωση παρέμεινε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βίκτορ με κεφαλιά έκανε το 2-2 στο 37ο λεπτό. Ο τελευταίος λόγος ανήκε στη «Μεγάλη Κυρία» με τον Ολιβέιρα στο 44ο λεπτό να νικά τον Παναγή σε τετ-α-τετ και να στέλνει την ομάδα μας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 3-2.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με διάθεση να διαφυλάξει το προβάδισμά της και να ψάξει κάτι θετικό στην αντεπίθεση ξεκίνησε την επανάληψη στην Ανόρθωση με μεγάλη ευκαιρία να σημειώνεται στο 58ο λεπτό όταν το πλασέ του Ράγιος σε κενή εστία, σταμάτησε λίγο πριν την τελική γραμμή. Εκεί που η Ανόρθωση φάνηκε να διαχειρίζεται το υπέρ της πλεονέκτημα, η υπερβολική οπισθοχώρηση έφερε την ισοφάριση από πλευράς Ομόνοιας στο 74ο λετό με κοντινό πλασέ με το σκορ να γίνεται 3-3. Ο Ρόνι Λέβι ανακάτεψε την τράπουλα ρίχνοντας στο γήπεδο τους Γιαννούλη, Κυριάκου και Αριστοτέλους, βλέποντας και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη δεξιά πλευρά, από όπου ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο δεύτερος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και στο 87ο λεπτό συμμετείχε στη φάση που συνοδεύτηκε από υπόδειξη πέναλτι με τον Άλβες να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και να διαμορφώνει το τελικό 4-3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ