Ανόρθωσις 4 – 2 ΑΠΟΕΛ: Ιστορική πρόκριση και ολοταχώς για το τρόπαιο!

Μια Ανόρθωση βγαλμένη μέσα από τα σπουδαιότερα φουτσαλική όνειρα των οπαδών της, έστειλε σπίτι του τον ΑΠΟΕΛ και πάει να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή απέναντι στην Ομόνοια/Αραράτ με πλεονέκτημα έδρας. Τι κι αν ο αντίπαλος πήρε κεφάλι στο σκορ όντας καλύτερος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης;

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Φελιπίνιο, με κρεσέντο στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και δύο γκολ, έστειλε την Ανόρθωση στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-1. Στην επανάληψη η διαχείριση του αγώνα από προπονητή και φουτσαλιστές ήταν εξαιρετική, με την «Μεγάλη Κυρία» να μην κινδυνεύει και να φτάνει σε ένα γρήγορο γκολ στο 24ο λεπτό με τον Φουμάσα και ασσίστ του φοβερού Φελιπίνιο.

Ο σκόρερ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 33ο λεπτό για να στείλει τον ΑΠΟΕΛ πίσω στη Λευκωσία και στο πουθενά στην εξέλιξη της φάσης ο αντίπαλος μείωσε σε 3-2. Η χρήση flying goalkeeper από τον ΑΠΟΕΛ δεν επηρέασε τα παιδιά του Γιώργου Κυριάκου που έψαξαν το κλέψιμο και τα κατάφεραν στο τελευταίο λεπτό με τον Φελιπίνιο να δίνει έτοιμο γκολ στον Κόκκινο ο οποίος με διπλή προσπάθεια έγραψε το τελικό σκορ και έστειλε την Ανόρθωση στον σπουδαίο τελικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ