Ανόρθωσις 1 – 3 Απόλλων: Έχασαν το τρόπαιο, το μέλλον όμως τους ανήκει

Εμφάνιση που στέλνει μηνύματα πως το μέλλον τους ανήκει, πραγματοποίησαν απόψε οι πετοσφαιρίστριες της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας, που αν και έχασαν, κέρδισαν το σεβασμό και το θαυμασμό του πετοσφαιρικού κοινού της Κύπρου.

Από την αρχή τα δεδομένα ήταν δύσκολα για την ομάδα  μας, μιας και ο Απόλλωνας είναι πιο ποιοτική αλλά και συνάμα πιο έμπειρη ομάδα. Κάτι που φάνηκε στα καίρια σημεία του παιχνιδιού, με την ομάδα της Λεμεσού να κερδίζει το παιχνίδι με 3-1 σετ και συνάμα το τρόπαιο του κυπελλούχου.

Το πρώτο σετ, οι νεαρές πετοσφαιρίστριες μας κατάφεραν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, με το ταλέντο τους και το πετοσφαιρικό τους θράσος το κέρδισαν με 27-25, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, πως θα πάλευαν μέχρι τέλους τον τελικό.

Στο δεύτερο σετ, δυστυχώς η ομάδα μας δεν βρήκε τις λύσεις κόντρα στον Απόλλωνα, κάτι που έφερε και την ισοφάριση, με την ομάδα του Απόλλωνα να κερδίζει με 25-7. Στο τρίτο σετ, τα κορίτσια του Φοίνικα ήταν μαχητικά ωστόσο στα καίρια σημεία δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα λάθη, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να ξεφύγει λίγο πριν το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ όπως θα λέγαμε παλιά. Το τέλος του σετ, βρήκε τις Λεμεσιανές να το κερδίζουν με 25-16 και να γίνονται το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, η ομάδα μας μπήκε δυνατά και αποφασιστικά για να οδηγήσει το παιχνίδι στο  tie-break. Ήταν μπροστά στο σκορ, κατάφερε να έχει  και μία διαφορά τριών πόντων, έφτασαν πρώτες στο set-ball ωστόσο το τέλος δεν ήταν ευχάριστο, με τον Απόλλωνα να κερδίζει το σετ και συνάμα το παιχνίδι με 26-24.

Για αυτή την ομάδα δεν αξίζουν δάκρυα, αλλά μόνο σεβασμός και περηφάνια. Μία παρέα από νεαρά κορίτσια, απέδειξε ακόμη μία φορά πως έχει ταλέντο, έχει θράσος, έχει και τον τσαμπουκά για να πετύχει μεγάλα πράματα, με τον χρόνο να κυλά ευεργετικά με το μέρος τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ