Αμφισβητείται η πραγματικότητα;

Η ατάκα του Ρόνι Λέβι μετά τη μεσοβδόμαδη αποτυχία απέναντι στον Απόλλωνα συζητήθηκε, συζητιέται και ακόμα θα συζητηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Μετά την βαριά ήττα, ο Ισραηλινός τεχνικός είχε αναφέρει ότι η κατάσταση στην ομάδα παραμένει επικίνδυνη, κάτι που δεν διατύπωσε για πρώτη φορά, αλλά αρκετά συχνά στο πρόσφατο παρελθόν, ακόμα και μετά από νίκες.

Η αμφισβήτηση για τις αγωνιστικές του επιλογές στον πρώτο ημιτελικό αγώνα με τον Απόλλωνα, έχει γενικευτεί και πλέον καλύπτει την παραμικρή κίνηση η λέξη του προπονητή. Λες και δηλαδή στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης όλα πάνε πρίμα, η ομάδα είναι άρτια στελεχωμένη και το χρήμα ρέει άφθονο.

Τα προβλήματα σε οικονομικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο δεν έχουν εκλείψει λόγω των αξιοπρεπών εμφανίσεων στο πρωτάθλημα, αλλά μάλλον σπρώχτηκαν κάτω από το χαλάκι μέχρι την πρώτη αποτυχία. Για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα δεν ευθύνονται αυτοί που ανέλαβαν καίρια πόστα μεσούσης της χρονιάς και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ούτε καιρός να αποδοθούν ευθύνες, πόσο μάλλον όταν οι υπαίτιοι είναι πλέον μακριά.

Βέβαια σε μιαν ομάδα που ακόμα και μετά από μια νίκη σαν τη χθεσινή που αν μη τι άλλο έδειξε αντίδραση, υπήρχαν αρνητικά σχόλια, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να αξιολογηθούν βάση λογικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ