Υπομονετικά για τον Μακρή

Το γκολ ψάχνει ο Ανδρέας Μακρής, είτε με την Εθνική είτε με τη Γουόλσολ προκειμένου να ανεβεί ψυχολογικά και να επιβραβεύσει το αγωνιστικό του ανέβασμα. Ο νεαρός διεθνής έχει πίστη στις δυνάμεις του, και ξέρει ότι μπορεί να προσφέρει πράγμα το οποίο συμμερίζονται και οι διοικούντες αλλά και οι οπαδοί της Wallsal.

Αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Walsall και παρά το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει ακόμη, ο κόσμος της ομάδας τον αγαπά και τον στηρίζει. Οι φίλοι της Walsall με μηνύματα στα ΜΜΕ αναγνωρίζουν στον Andreas ότι είναι θέμα χρόνου ο ποδοσφαιριστής να βρει τα πόδια του και να κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Το γκολ. Άλλωστε ο «μικρός» σημάδεψε μέχρι στιγμής 4 φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Επίσης ένα γεγονός που μπορεί να προσμετρήσει στην απόφαση του ιδίου για τη καριέρα του είναι το ότι βρέθηκε στα 20 του στην Αγγλία. Κάτι που αποτελεί όνειρο για πολλά παιδιά της ηλικίας του. Εκεί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο στόχος του είναι να παραμείνει.

Ευχή μας, ο Ανδρέας να πάρει τα πάνω του και να δικαιώσει τη νέα του ομάδα για την επιλογή στο πρόσωπό του. Γεγονός που θα αρέσει πολύ και στον κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας» που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στον «Παφίτη» επιθετικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ