«Ξανά και ξανά στην ίδια κωμωδία…»

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για όλα τα συμβάντα στο ψεσινό παιχνίδι, εξέδωσε πριν από λίγο ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ξανά και ξανά στην ίδια κωμωδία. Οι μπάτσοι να αφήνουν απροστάτευτο τον απλό κόσμο της ομάδας, για ακόμα μια φορά “συμπτωματικά”, από φλώρους πορτοκαλί που δεν μπορούν να μας δουν στα μάτια και τα βάζουν με οικογένειες. Για ακόμα μια φορά οι μπάτσοι επιλεκτικά να αντιδρούν μονόπαντα ρίχνοντας δακρυγόνα ανεξέλεγκτα χωρίς να υπολογίζουν ποιοι θα τα υποστούν.

Δεν λυγίσαμε ΠΟΤΕ και βάλτε το καλά στο “μυαλό” σας. Στο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ κανείς μα κανείς δεν θα κάνει αυτά που θα ήθελε να είναι η πραγματικότητα του. Στο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα παίζετε με τους δικούς μας κανόνες. Όσες μάχες κι αν χρειαστεί να δώσουμε με όση ανισότητα και αν υπάρξει. Έχουμε στρατιώτες πιστούς που δεν λυγίζουν και δεν δέχονται την αδικία.

ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΣΑΣ – ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ´ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΣΑΣ

Υ.Γ Όσες αθλητικές ή και μη ιστοσελίδες προσπαθούν να αλλάξουν τα πραγματικά γεγονότα και οι αθλιογράφοι πουλάνε ψέματα στον βωμό των κλικς, θα αναγκαστούμε να αναφερθούμε ονομαστικά κηρύσσοντας τους ανεπιθύμητους στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Υ.Γ. 2 Το ίδιο ισχύει και για ιστοσελίδες που δεν αναδημοσιεύουν το πλήρες περιεχόμενο των ανακοινώσεων ή τοποθετήσεων μας αλλά χρησιμοποιούν μέρος αυτών.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΟΛΑ ΦΑΜΙΛΙΑ – MAXHTEC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ