Τσακωμοί, μπουνιές…;

Στο πλαίσιο της εκπομπής του Κώστα Μαλέκου, εκεί όπου είχε φιλοξενούμενο τον Δημήτρη Ιωάννου, ο Μαλέκκος θυμήθηκε τις μάχες μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας όπως επίσης και τη φημολογία που υπήρχε πριν από τα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Μαλέκκος ρώτησε τον Δημήτρη Ιωάννου, πως στη Λευκωσία βούιζε ο τόπος ότι στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης, έπαιζαν  μπουνιές με τον Κίκη, τσακωμούς ότι ήταν απλήρωτοι όπως και στην Ομόνοια, αλλά ερχόταν μία φήμη στη Λευκωσία ότι η Ανόρθωση ήταν διαλυμένη ωστόσο τη μέρα του παιχνιδιού η Ανόρθωση πετούσε, ρωτώντας τον πως γινόταν αυτό;

Ο Δημήτρης Ιωάννου αρνήθηκε την εν λόγω φημολογία λέγοντας:

«Είχε ένα πρόεδρο, που δεν μπορούσε κανένας να τον αμφισβητήσει, ούτε οι παίκτες  να μην τον σεβαστούν. Έμπαινε ο Κίκης μέσα στα αποδυτήρια, έμπαινε ο Κίκης. Δεν ήταν κανένας πρόεδρος που έμπαινε στα αποδυτήρια και θα γελούσε ο παίκτης. Ναι, ήμασταν απλήρωτοι, όμως σεβόμασταν τον πρόεδρο και τον κόσμο.

Οι παίκτες μεταξύ τους βοηθούσε ο ένας τον άλλο και οικονομικά και ήμασταν πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Οι τσακωμοί και τα λοιπά ποτέ δεν υπήρξαν μέσα στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης.

Ειδικά μεταξύ των παικτών, κάθε άλλο ο ένας στήριζε τον άλλο και παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, όσο αφορά τον οικονομικό που περνούσε η ομάδα και δεν θα πω ότι οφείλεται στη διοίκηση αυτό, παρά το γεγονός πως αρκετοί λένε για λάθος χειρισμούς. Ας μην ξεχνάμε και αυτά που έδωσαν οι άνθρωποι, σκεφτείτε ότι ο Κίκης έδωσε σαν έμενα τόσα λεφτά και έφερε ποδοσφαιριστές όπως οι Ομπίκου, Κετσπάγια, Οκκάς και με τις όλες επιτυχίες που ακολούθησαν. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ένα τέτοιο πρόεδρο;»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ