«Θα αρχίσουν οι επαφές…»

Για τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super ΣΠΟΡ FM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας. Στις τοποθετήσεις του, δεν έκρυψε πως ήδη ξεκίνησαν οι σκέψεις για τη νέα χρονιά και αναμένεται σιγά σιγά να ξεκινήσουν οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια

«Η ευθύνη είναι δική μας για την ήττα με τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε. Όταν είναι μικρό το ρόστερ και προκύπτουν και κάποια προβλήματα δεν είναι εύκολο»

Για τη συνέχεια

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση και στον προπονητή να ανατρέψουν την κατάσταση. Έχουνε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Στόχος είναι με την επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα»

«Θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αν στο τέλος της σεζόν και ειδικά στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου υπάρχει ο χρόνος και πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να χτίσουμε ψυχολογία».

Ήρθε σε καλό σημείο η διακοπή…
«Υπήρξαν συνεχόμενα ντέρμπι και είναι ευκαιρία για κάποιους να ξεκουραστούν και για κάποιους άλλους να αναρρώσουν μετά από τραυματισμούς».

Για τον Ολιβέιρα…
«Χθες ο Οικονομίδης λόγω ιώσης και ο Ολιβέιρα λόγω του χτυπήματος έμειναν εκτός προγράμματος. Ο Αγιλάρ έκανε γυμναστήριο. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Υπάρχουν μέρες ακόμα μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΛ και αν όλα πάνε καλά όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή».

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν…
«Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχει και ο προγραμματισμός. Γίνονται διάφορες σκέψεις από την διοίκηση και τον προπονητή προκειμένου να αποκτηθούν κάποιους ποδοσφαιριστές. Γίνονται σκέψεις για την ώρα, δεν προχωρήσαμε σε επαφές αλλά σιγά, σιγά θα αρχίσουν και οι επαφές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ