Τέτοιες σκηνές δεν αξίζουν πριμ

Η απόφαση του Ανδρέα Παντελή να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές μετά την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του κυπέλλου κρίνεται λογική, ωστόσο αλίμονο αν αυτή τους έχει αποπροσανατολίσει από το θεσμό του πρωταθλήματος. Η υποτονική χθεσινή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο με ελλείψεις σε όλες τις γραμμές και μιαν Ανόρθωση θεωρητικά πλήρη πλην του Ράγιο, δεν κάθισε καλά στο… στομάχι.

Ο προπονητής για άλλη μια αγωνιστική δεν έκανε εκτεταμένο ροτέισον δείχνοντας ότι υπολογίζει κάθε παιχνίδι και επιθυμεί τη μάχη για νίκη. Ωστόσο περιπτώσεις όπως αυτή του Κολούνγκα, έδειξαν τουλάχιστον ανήμποροι να ανταποκριθούν στις συνθήκες του αγώνα, την ίδια στιγμή που γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι αγώνες πρωταθλήματος είναι κριτήριο για την επόμενη χρονιά.

Σκηνές με προβληματισμένους ποδοσφαιριστές να έχουν τα χέρια είτε στο πρόσωπο είτε στη μέση έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα τέτοια εποχή. Το μήνυμα πρέπει να περάσει ότι η Ανόρθωση παίζει παντού και πάντα για τη νίκη και κάθε σοβαρός επαγγελματίας οφείλει να λειτουργεί έτσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ