Μία παλιά φωτογραφία…

Η πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης στον τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ είναι σίγουρα επιτυχία. Μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία… Ο σχεδιασμός για τη φετινή περίοδο δεν περιλάμβανε τέτοιους μεγάλους στόχους, παρά μόνο τη δημιουργία προοπτικής γι’ αυτήν την ομάδα. Τη δημιουργία ισχυρών θεμελίων για την επόμενη μέρα. Το είπαμε από την αρχή ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε 4 και 5 (και… 6) ακριβοπληρωμένες ξένες παίκτριες, όπως έχουν οι άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούν στο γυναικείο βόλεϊ.

Η πρόκριση στον τελικό αποτελεί δικαίωση για τα κορίτσια μας που έφτασαν σε μία άλλη υπέρβαση. Δικαίωση για τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, την αρχηγό μας Κάλια Βασιλείου, για τη Χριστιάνα Δαυίδ, για τη Ναταλία Μπρατούχινα, για την Αλεξάνδρα Βούκοβιτς, για τη Ραφαέλα Οικονομίδου, για τη μεγάλη άτυχη Άντρεα Κοντού. Αποτελούν δικαίωση και για τη διοίκηση του τμήματος, και για ολόκληρο το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς και τον συνεργάτη του Μιχάλη Φωτίου. Είναι ιδιαίτερα σημαντική, όμως και για τα μικρά μας κορίτσια που είναι ήδη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΕΑΝΙΔΩΝ κι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερες εμπειρίες.

Μία φωτογραφία είναι αρκετή για να αναδείξει το μακροχρόνιο πλάνο αυτής της ομάδας. Η τελευταία φορά που η Ανόρθωση προκρίθηκε σε τελικό Κυπέλλου ήταν το 2013 (όταν είχαμε νικήσει τον Απόλλωνα με 3-0 σετ). Σε εκείνο το παιχνίδι, τα μικρά μας κοριτσάκια, ηλικίας 12 και 13 χρόνων που αποτελούσαν την ομάδα Παγκορασίδων, έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία με την Τατιάνα Μουντρίσκαγια που αγωνιζόταν τότε στην «Κυρία». Τα περισσότερα απ’ αυτά τα κοριτσάκια, στο μεγάλο τελικό του 2017 θα είναι στο παρκέ και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Η Ελένη, η Γεωργία, η Μαρκέλα, η Μαρίνα, η Γεωργία, η Βασιλεία, η Ελένη, η Τζωρτζίνα, η Θάλεια, η Αίγλη, επιβεβαιώνουν την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα ανάπτυξης της Ανόρθωσης.

Στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! Για να χειροκροτήσουμε τα κορίτσια μας και να πούμε ένα «ευχαριστώ» σε ένα τμήμα που αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Πηγή: Anorthosis Women Volleyball

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ