Λαΐφης: «Η Ανόρθωση θα βρει τα πόδια της…»

Οι Ανορθωσιάτες να μην ανησυχούν, η Ανόρθωση αργά η γρήγορα θα βρει τα πόδια της και θα δούμε πολλές χαρές στο μελλόν, ήταν το μήνυμα του Κωνσταντίνου Λαΐφη στις δηλώσεις του στην κάμερα της επίσημης σελίδας της ομάδας μας.

Για την επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Παράξενα συναισθήματα, βλέπω όλα αυτά που πέρασα να έρχονται ξανά στη μνήμη μου. Είναι παράξενο συναίσθημα, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, είναι πολύ χαρούμενος μετά από πολύ καιρό επέστρεψα στο παλιό μου γήπεδο.

Για την Σταντάρ Λιέγης και τους στόχους του;

Είμαι πολύ χαρούμενος εκεί που είμαι, όλα είναι τέλεια, οι εγκατάστασεις, η ζωή είναι μία χωρά. Τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολα τα πράματα, αλλά μετά βρήκα τον ρυθμό μου έκανα αυτό που ξέρω και τώρα είναι όλα μία χαρά. Στόχος μου να βελτιώνομαι κάθε παιχνίδι και να πηγαίνω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το μήνυμα σε όλους τους μικρούς που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στο εξωτερικό;

Σίγουρα, όλοι έχουμε όνειρο να πάμε στο εξωτερικό, το μόνο που έχω να πω είναι σε όλους τους μικρούς να κάνουν υπομονή δουλειά και οι ευκαιρίες θα έρθουν. Να μην αποογοητεύονται για τίποτα, να βάζουν στόχους και να τους κυνηγάνε…

Το μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης;

Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνουν, μου δίνουν πολύ δύναμη. Είναι ωραίο να φεύγεις από μία ομάδα και οι οπαδοί της να σου στέλνουν μηνύματα να δουν τι κάνεις και να ενδιαφέρονται για σένα.  Αυτό που έχω να πω, είναι ότι αργά η γρήγορα η Ανόρθωση θα βρει τα πόδια της, θα δούμε πολλές χαρές στο μέλλον.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ