Ισχύει για Λέβι (βίντεο)

Ο Ρόνι Λέβι στην πρώτη του θητεία, είχε κτίσει ένα δυνατό στατιστικό αναφορικά με τις επισκέψεις του στο ΓΣΠ, καθώς έμενε για πολύ χρονικό διάστημα αήττητος, με τη μοναδική του ήττα να χρονολογείται στο κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, στα παιχνίδια με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα, ο κόουτς πήγε στο ΓΣΠ τρεις φορές. Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο του 2012, εκεί όπου η ομάδα μας με τέρμα του Ρονκάτο και αγωνιζόμενη για ένα ημίχρονο και κάτι με 10 παίκτες, πήρε τη νίκη με 0-1.

Στη β’ φάση της ίδιας χρονιάς, πάλι με 10 ένεκα της αποβολής του Λαμπόρδε, σε ένα άδειο ΓΣΠ λόγω τιμωρίας της Ομόνοιας, η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 1-2, χάρις σε τέρματα των Μαρκίνιο και Ρονκάτο.

Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2013, η ομάδα μας θα κερδίσει εκτός έδρας την Ομόνοια, με 1-3, νίκη που στο τέλος τη βρήκε με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ρέζεκ από τον ρεφ Αναστασίου.

Η μοναδική ήττα του Ρόνι Λέβι από την Ομόνοια σε εκτός έδρας παιχνίδι, ήταν στο κύπελλο, όταν τον Φλεβάρη του 2013, η ομάδα μας δέχθηκε ταπεινωτική ήττα με 4-0 από το τριφύλλι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ