Ίλιαν Κυριάκοφ: Έφτασε στο σημείο να πουλά εισιτήρια για τα κρεβατάκια…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο Ίλιαν Κυριάκοφ σε συνέντευξη που δίνει στην ιστοσελίδα blitz.bg.

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε στην ομάδα μας την περίοδο 1995-96 και αργότερα πωλήθηκε στην Σκωτσέζικη Αμπερντήν με ένα ποσό που άγγιζε τις 400 χιλιάδες αγγλικές λίρες.  Ο Κυριάκοφ που αυτή τη στιγμή είναι βοηθός προπονητής στην ομάδα της γενέτειρας του, την Ether θυμήθηκε μεταξύ άλλων τις αναμετρήσεις με την Ρέηντζερς ενώ εξήγησε και το γεγονός που πουλούσε εισιτήρια για τα κρεβατάκια σε παραλία της Λάρνακας.  Επιπρόσθετα ανάφερε πως τα χρήματα που κέρδισε από το ποδόσφαιρο τα έχασε λόγω λανθασμένων επενδύσεων με κορυφαία εκείνα του 94, όταν τα κατάθεσε σε ελβετική πυραμίδα που χρεωκόπησε.

Στη συνέντευξη του ο Κυριάκοφ θυμήθηκε μέσω του Μαραντόνα και τις μονομαχίες με τη Ρέηντζερς. Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος ρωτήθηκε να πει λεπτομέρειες για τον Ντιέγκο Μαραντόνα που βρέθηκε αντιμέτωπος σε ένα παιχνίδι στην Ισπανία, με τον ίδιο να τονίζει περαιτέρω πως βρέθηκε αντιμέτωπος και με άλλα ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου εκείνης της εποχής, ονοματίζοντας και τον Πωλ Γκάσκοϊν, λέγοντας πως αγωνίστηκε ενάντια του δύο φορές με την Ανόρθωση και μία με την Εθνική.

Επίσης ο ίδιος ρωτήθηκε για το γεγονός πως πριν μερικά χρόνια, θεάθηκε να πουλά εισιτήρια για τα κρεβατάκια σε παραλία της Λάρνακας.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν είναι ντροπή το γεγονός αυτό και εξήγησε πως συνέβη. Ανάφερε πως ήρθε στην Κύπρο μετά από πρόσκληση του γνωστού μας από το πέρασμα του στην ομάδα μας το 95-96 Βαλεντίν Ιγνάτοφ, ο οποίος τον βοήθησε να βρει δουλειά σε μία ιδιωτική ακαδημία ποδοσφαίρου. Ανάφερε πως ήρθε στο νησί μας στα τέλη Ιουλίου και επειδή η ακαδημία άνοιγε 1η Σεπτεμβρίου αντί να επιστρέψει πίσω στη Βουλγαρία, επέλεξε να εργαστεί στην παραλία λέγοντας τα καλύτερα για την Κύπρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ